Partyflock
 
­

Time Warp Holland viert vijfde verjaardag met gevarieerde line-up

gepubliceerd door , op
afbeelding Time Warp Holland viert vijfde verjaardag met gevarieerde line-up
FeestTime Warp · Holland
Datumzaterdag 8 december 2012
LocatieJaarbeurs Site
Op zaterdag 8 december openen de poorten van Time Warp Holland voor de vijfde keer om het publiek te trakteren op een onvervalst techno avontuur. Ditmaal is de Utrechtse Jaarbeurs de 'place to be' waar vijf area's worden ingevuld. Met een gevarieerd programma van maar liefst 39 acts uit binnen- en buitenland is de boodschap wel duidelijk. Dit mag je niet missen!

Time Warp heeft zich altijd al onderscheiden als het gaat om de line-up. Er zijn wereldwijd maar weinig grote indoor technofeesten waar zoveel gerenommeerde artiesten bij elkaar komen. Door de jaren heen is er dan ook een echte Time Warp 'familie' ontstaan. Deze krijgt in december de nodige uitbreiding want naast de vertrouwde gezichten is er veel aandacht voor nieuwe namen.

De volgende artiesten nemen hun beste tracks mee naar Time Warp Holland:

Sven Väth: De grondlegger van Cocoon is sinds de allereerste editie een van de onbetwiste smaakmakers van Time Warp en een held van vele generaties op de dansvloer.

Chris Liebing: Goedlachs en altijd het publiek tot het uiterste opzwepend, dat zijn de kenmerken van mr. Liebing. Vorig jaar een bomvolle zaal, nu op herhaling.

Gui Boratto – live: De Braziliaanse geweldenaar stond in 2010 al op de line-up maar moest toen onverwachts afzeggen. Nu is hij er dan toch in volle glorie. Dat wordt genieten!

UMEK: De Sloveen is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest succesvolle DJ's ter wereld. Meer dan een miljoen mensen op Facebook zullen dat beamen.

John Digweed: Still steady and going strong. John Digweed is een absolute held van velen en het is een grote eer om hem op Time Warp te verwelkomen.

Robert Hood – live: Detroit in da house! De grondlegger van Underground Resistance en M-plant labeleigenaar legt het live nog een keertje uit. Rollen met die bassen!

Extrawelt – live: Twee geluidsfanaten met gevoel voor melodie en complexe patronen maken het samen elk optreden weer helemaal waar. Op Time Warp garant voor een volle zaal.

Paco Osuna: Spaans temperament in Utrecht. Dat hebben we vaker gezien en gehoord, en vervelen deed het nooit!

Marcel Dettmann: Berlijn mag natuurlijk niet ontbreken. Wie beter kan deze inspirerende stad vertegenwoordigen dan de resident van het roemruchte Berghain?

Nic Fanciulli: Een debutant op Time Warp en niet de minste. Als jarenlang is Fanciulli hoogvlieger als het gaat om dikke techhouse en deephouse producties en dito sets.

Karotte b2b Steve Rachmad: Wat vorig jaar begon als experiment op de afterhour van Time Warp in Studio 80 krijgt nu een vervolg op het grote podium. Vrienden voor het leven met jarenlange ervaring achter de booth maken er een feest van.

Gaiser – live: De live-set die Gaiser afleverde op de tweede editie van Time Warp Holland staat nog vers in het geheugen en smaakte naar meer. MINUS is erbij!

Monika Kruse: De ongekroonde koningin van de techno keert terug na een heerlijke openingsset vorig jaar. Betovert ze het publiek opnieuw?

Kollektiv Turmstrasse - live: Dat down tempo spannend en boeiend kan zijn bewijst het op Time Warp debuterende Duitse duo Kollektiv Turmstrasse al jaren.

Mathias Kaden: Uberheld Kaden laat de trommeltjes weer lekker klinken op zijn eerste optreden op Time Warp Holland. Wordt hij de verrassing van de nacht?

AKA AKA & Thalstroem - live: Twee springende Duitsers achter de mixers, een trompettist erbij en het feest is compleet. Wie hierbij nog stil staat moet snel een andere zaal zoeken.

Michel de Hey b2b Benny Rodrigues: Twee RotterDammers met een rijk techno verleden in een zeldzame pas de deux. Alleen op papier al verleidelijk.

Egbert – live: Het bewijs dat het heel snel kan gaan als je een dijk van een producer bent wordt geleverd door Egbert. Tegenwoordig een vaste waarde op de wereldwijde Cocoon feesten.

Marcel Fengler: Ostgut heeft behalve Klock & Dettmann nog meer in z'n mars. Marcel Fengler bijvoorbeeld, die regelmatig pas naar buiten komt als de zon weer onder is.

Tommy Four Seven: Deze jonge techno held uit de CLR stal van Liebing staat meer dan zijn mannetje en verkoopt inmiddels ook op persoonlijke titel de zalen uit.

Remy b2b Darko Esser: Op het eerste zicht lijken het tegenpolen maar schijn bedriegt. Darko is veelzijdiger dan je denkt en Remy heeft beslist de nodige rauwe kantjes. Aan ervaring ontbreekt het dit verrassende duo in elk geval niet, ze gaan er iets moois van maken!

Arjuna Schiks – live: Amsterdams trots in voorspoedige dagen brengt als geen ander het publiek in vervoering met diepe klanktapijten en mooie melodieladders.

Alle Farben: Social media ligt aan de voeten van dit enorme Duitse talent dat ook in Nederland een grote toekomst lijkt te hebben. Zijn mixen op youtube worden grijsgeklikt.

Guti – live: Een van de live-sensaties van het moment uit de populaire stal van Desolat.
Deze goedlachse Argentijn treedt in de voetsporen van Loco Dice en kan nog wel eens voor een verrassing zorgen.

Wouter de Moor: Onmiskenbaar een van de gevestigde namen in Nederland als het gaat om groovy techhouse en techno. Kijk zijn drukke agenda er maar op na, Wouter komt overal!

Olivier Weiter b2b Nuno dos Santos: Twee helden van de dansvloer met elk een eigen stijl die niet gekleurd wordt door de hype van het moment. Zet ze samen en ze zwepen elkaar op naar grote hoogte.

Invite: Misschien wel een van Nederlands beste technische DJ's en een boegbeeld van de Utrechtse scene. Invite mag in zijn stad natuurlijk niet ontbreken!

William Kouam Djoko b2b Tom Ruijg: Jazeker, er is ook groove en soul te vinden op Time Warp. Deze heren zijn smoother dan smooth en laten de voetjes vanzelf bewegen.

Jasper Wolff b2b Maarten Mittendorf: Ze rockten op Lowlands in een volle Bravo op zaterdagavond en zijn ook graag geziene gasten op Dekmantel en in Trouw. Two guys to watch!

Some Chemistry b2b Miss Melera: Next Mondays Hangover resident en mogelijk de meest gewilde dame van nachtelijke Amsterdam gaan beiden hard en ontmoeten elkaar in de booth.

Tot zover de line-up van de jubileumeditie van Time Warp Holland. Een programma waar ze trots op zijn en dat volgens de organisatie garant moet staan voor elf uur lang genieten.

De komende weken ga je uiteraard nog meer horen over tal van leuke acties en nieuwe informatie. De kaartverkoop voor Time Warp Holland is inmiddels van start gegaan. De early birds zijn al uitverkocht maar de 2nd Step tickets kunnen nu worden gekocht voor 49 euro (ex fee) via: time-warp.­de

Kijk voor meer informatie verder op Facebook

25 opmerkingen

opzich een lekkere line-up, mis alleen de wat stevigere/hard techno
 
Op zich leuk...­ maar 50 euro.­
Erg jammer dit soort feesten waarbij je betaalt voor heel veel artiesten die je toch niet kan zien.­

Liever kleinschalig en goedkoper!
Vette shit:D

Early bird ticket al 2 weken in me kast liggen! :D
Ik ga normaal ook liever naar de kleinere intieme feestjes maar Time Warp heeft voor mij een bijzonder plekje waar ik graag een uitzondering maak.­ Lekker 11 uur lang ouderwets raven met fijn geluid, dikke dj's en altijd een super vette show!
Uitspraak van inactief op maandag 17 september 2012 om 17:49:
Liever kleinschalig en goedkoper!

Ik snap jouw sentiment mbt intiemere feesten...
Wat ik niet begrijp is waarom Time Warp kleiner en goedkoper zou moeten zijn !?
Dat strookt helemaal niet met het Time Warp concept !
Uitspraak van Daniii op maandag 17 september 2012 om 18:40:
Lekker 11 uur lang ouderwets raven met fijn geluid, dikke dj's en altijd een super vette show!

Dat het eerder wel in kleinere lokatie's heeft plaatsgevonden ligt meer aan het opbouwen van de naam Time Warp in NL, dan aan de wens van de organisatie om het klein te houden !

We zijn in NL niet slecht bedeeld met kleine goedkopere feesten en lokatie's ! Ik hoef dan alleen maar naar ADE te wijzen...
Al vraag ik me dan wel af wat de drankprijzen zijn, op kleine en goedkopere feesten qua entree,
bv. op ADE of TW !
Als je een dikke programmering wil hebben of hebt, moet het financieel toch ergens vandaan komen he ;-) Die artiesten komen niet gratis draaien iig.

Op een klein feest heb je over het algemeen 1 of 2 headliners en residents. Op TW kun je heel de avond/nacht/achtend headliners opzoeken naar eigen smaak ! Dat is het voordeel van een grote opzet samen met de show en het geluid idd.

Daar betaal ik graag 50 Euro voor....
laatste aanpassing
 
Vrij lastig om keuzes te gaan maken maar waarschijlijk kom het toch wel weer goed!
Het geld van een ticket meer, meer, meer dan waard.
TIME WARP (L)
leuk.­ weinig verrassends...­
 
Uitspraak van David jd op maandag 17 september 2012 om 20:25:
Ik snap jouw sentiment mbt intiemere feesten...­
Wat ik niet begrijp is waarom Time Warp kleiner en goedkoper zou moeten zijn !?
Dat strookt helemaal niet met het Time Warp concept !

Oh nee dan begrijp je me niet helemaal goed :)

Time-Warp moet niet kleinschaliger en goedkoper...
Dat is aan de organisatie van Time-Warp om die beslissing te nemen. En komt idd niet overeen met het huidige concept.

Wat ik bedoelde is: IK heb liever kleinschalig en goedkoper.
En of dat dan Time-Warp is of een ander feest doet er wmb niet toe.

Ik reageerde eigenlijk alleen hier op omdat ik de line-up wel vet vind alleen het zo jammer vind dat je dan idd 50 euro betaald voor 60 a 70% van de artiesten die je niet op ziet treden.
Dan liever 15-25 euro oid voor een "club night" waar je ook betaald voor wat je ziet.

Ieder zo zijn voorkeuren he :)
laatste aanpassing
Uitspraak van inactief op dinsdag 18 september 2012 om 10:52:
Ieder zo zijn voorkeuren he

Zo is dat!

Alleen die clubnights heb je elke week, dit is toch wat specialer...
Uitspraak van Tjeerdo op dinsdag 18 september 2012 om 12:09:
Alleen die clubnights heb je elke week, dit is toch wat specialer...­

Volgende week sta ik te knallen in de Poema voor 12.50. Een mooie prijs en je ziet alles. Af en toe een groot feest is een mooie aanvulling omdat de beleving heel anders is. Je betaald natuurlijk ook voor een aankleding die je in de clubs nooit ziet. Dat vind ik wel 50 euro waard! Je ziet uiteraard het grootste gedeelte van de artiesten niet. Maar dat vind ik geen probleem. Sfeer en aankleding is er hopelijk wel overal. Ben overigens niet van plan om heel veel heen en weer te lopen. Pendelen tussen twee zalen is imo het beste. Misschien nog een uitstapje naar een derde als dat nodig is.
Ik vond het vorig jaar tegenvallen (en ik was zeker niet de enige). Dat het tegenviel kwam grotendeels doordat er TE veel grote dj's/artiesten aanwezig waren die ook nog eens (deels) tegelijkertijd draaiden. Doordat er zoveel te horen (en te zien) was ging iedereen continue op de loop. Nergens was de sfeer echt top, dit is ook logisch want je kwam nooit lekker in een set. Een techno-achtige set moet je, naar mijn mening van het begin tot het eind beluisteren als je dit niet doet dan klinkt de muziek saai en eentonig. Voor de rest was alles goed geregeld en was de aankleding (+visuals) ook top.

Tip voor de organisatie:
- Maximaal 3 zalen (liefst 2);
- Probeer in elke zaal andere muziek te draaien (persoonlijke voorkeur: kleine hard-techno zaal, middelgrootte tech-house zaal en grote techno zaal);
- Overal waar TE voorstaat is niet goed dus ook niet te veel grote artiesten ;)
laatste aanpassing
Mn eerste big techno avontuur...­kheb er zin in!!
Uitspraak van Xlaas op dinsdag 18 september 2012 om 17:11:
at het tegenviel kwam grotendeels doordat er TE veel grote dj's/artiesten aanwezig waren die ook nog eens (deels) tegelijkertijd draaiden.­

Wat zal je het op Awakefest het jaarlijks kut hebben zeg...
laatste aanpassing
Uitspraak van Xlaas op dinsdag 18 september 2012 om 17:11:
Ik vond het vorig jaar tegenvallen (en ik was zeker niet de enige).­ Dat het tegenviel kwam grotendeels doordat er TE veel grote dj's/artiesten aanwezig waren die ook nog eens (deels) tegelijkertijd draaiden.­ Doordat er zoveel te horen (en te zien) was ging iedereen continue op de loop.­ Nergens was de sfeer echt top, dit is ook logisch want je kwam nooit lekker in een set.­ Een techno-achtige set moet je, naar mijn mening van het begin tot het eind beluisteren als je dit niet doet dan klinkt de muziek saai en eentonig.­ Voor de rest was alles goed geregeld en was de aankleding (+­visuals) ook top.­

Tip voor de organisatie:
- Maximaal 3 zalen (liefst 2);­
- Probeer in elke zaal andere muziek te draaien (persoonlijke voorkeur: kleine hard-techno zaal, middelgrootte tech-house zaal en grote techno zaal);­
- Overal waar TE v

Nooit nooit bij een groot festival zoals Awakefest geweest? Heel normaal dat er djs tegelijk draaien. Naar mijn mening doet dat niks af aan de sfeer. Als er goed gedraaid word dan zit je in een mum van tijd in de set. Ligt dus meer aan de djs en aan de mensen om je heen. Mijn ervaring is dat er net zoveel word gelopen als bij middelgrote feesten. Gewoon een beetje vooraan staan en je hebt er geen last van. Wat ik wel een nadeel vind van hele grote feesten, is de grote keuzevrijheid. Maar dat is een luxe probleem ;-)
wanneer ik moet kiezen, wat te kiezen hebben of niet, dan graag het eerste.­ Dat je extra betaalt, is onzin;­ de dj waar je niet naartoe gaat staat namelijk elders niet in een lege zaal te draaien, dus zijn gage wordt netjes betaald door die bezoeker die gekozen hebben naar hem te gaan.­

En die vijftig euro, daar krijg je een bult lasers, visuals en inderdaad topnamen voor terug.­

Ik ben al jaren niet meer naar zo'n groot indoor festival/feest geweest, wellicht toch maar weer eens kijken, meer een outdoor-man.­
laatste aanpassing
Uitspraak van inactief op dinsdag 18 september 2012 om 10:52:
Ieder zo zijn voorkeuren he

Zkr :D maar dan begrijp ik dus jouw sentiment wb kleinere feesten ! Ik ben er ook gek op ;p

Verder vind ik juist indoor en outdoor s'nachts, de feesten waar je echt die 50 Euro aan mag besteden vanwege die visuals en dergelijke, en als het geluid dan ook nog goed is ! De zintuigen prikkelen...Dat vind ik een beetje het nadeel van festival's overdag....de prijs is hetzelfde en de Zon krijg je er gratis bij, als het meezit, ;-) maar of het een meerwaarde heeft...
Dan kies ik liever een kleinschaliger festival wat ook nog eens goedkoper is !
laatste aanpassing
Uitspraak van David jd op dinsdag 18 september 2012 om 20:53:
Dan kies ik liever een kleinschaliger festival wat ook nog eens goedkoper is !

Don't get me wrong, maar jouw party-archief zegt toch wat anders... ;)

Edit: Line up is overigens niets mis mee, maar ik ga hier niet heen.
laatste aanpassing
Geweldig
Uitspraak van Hangable Autobulb op dinsdag 18 september 2012 om 22:04:
Don't get me wrong, maar jouw party-archief zegt toch wat anders...­

Nou...dan hebben we een verschil van mening wat kleinschaliger is....en onder outdoor s'nachts versta ik grotendeels in de donker ! Verder zijn er minder"Donker" feesten natuurlijk in verhouding tot "Licht" feesten ! Dus als je wil feesten in de Zomer, moet je vaak kiezen voor "Licht"
En ik zeg eigenlijk in de opmerking waar jij uit citeert..kleinschalig Ja...mits "Donker"

Ik geeft toe....Als we het over dit jaar hebben bv. Tomorrowland is een uitzondering :bloos: !
Maar ik denk dat je me die mag vergeven aangezien het de nr. 1 van de wereld is in de ogen van de bezoekers en artiesten...Maar Nature one valt in de categorie "Donker" he...
En Melt! is met 16.000 bezoekers een stuk kleiner dan de vorige 2, bovendien ook in mijn beleving een "Donker" festival ;-)
Betaalbaar en kleinschalig dan.
Ruhr In Love is welliswaar groot.....Maar stiekum toch klein omdat je meer dan 30 area's hebt op 1 terrein :O dat feest heeft een speciaal plekje in mijn hart :-) Ik heb tot op heden niet voor niets Awakefest links liggen op deze datum !

Houza palooza, FYM, TAG:, Pollerwiesen...das toch in mijn beleving kleinschaliger en goedkoper..

Of hebben jullie het dan over een festivalletje waar niet meer dan 3000 personen op af komen ofsow....noem ff een getal ;-) tsja ik bezoek in de regio regelmatig een spontane(illegale) ! Die staan niet op PF natuurlijk :lol:

Margoed...miss hebben we dan dus een meningsverschil over wat kleinschaliger is.

Excuus dan...het was niet mijn bedoeling om ergens over te liegen ofsow ! Mijn punt is dat ik klein en groot bezoek en dat in mijn beleving beide zelden tegen vallen..en dat mijn voorkeur uit gaat naar "Donker" feesten omdat ik gwoon een nachtuil ben. En dat ik gek ben op kleine en intieme feestjes..omdat de interactie met de mede feesters, groter is !
Maar ik ben dan ook een junkie qua feesten miss. :D
laatste aanpassing
Uitspraak van David jd op woensdag 19 september 2012 om 08:56:
Ik geeft toe....­Als we het over dit jaar hebben bv.­ Tomorrowland is een uitzondering !
Maar ik denk dat je me die mag vergeven aangezien het de nr.­ 1 van de wereld is in de ogen van de bezoekers en artiesten...­Maar Nature one valt in de categorie "­Donker"­ he...­

Vraagje, zo te zien ben je inderdaad een redelijk doorgewinterde bezoeker, vond jij Tomorrow Land fantastisch goed en een terechte 'beste festival van de wereld'. Ik ben er zelf nooit geweest, ken een enkeling die er heen gaat, en die vinden het aardig. Leuk. gezellig.
Uitspraak van Xlaas op dinsdag 18 september 2012 om 17:11:
Overal waar TE voorstaat is niet goed

Tequila.
Uitspraak van *Timmy* op woensdag 19 september 2012 om 16:44:
vond jij Tomorrow Land fantastisch goed en een terechte 'beste festival van de wereld'

Geef je het antwoord in een PB. Dit is tenslotte een TimeWarp forum ;-)
Heb het al genoeg over andere feesten gehad lijkt me...
laatste aanpassing
Uitspraak van okkez op dinsdag 18 september 2012 om 17:50:
Nooit nooit bij een groot festival zoals Awakefest geweest? Heel normaal dat er djs tegelijk draaien.­ Naar mijn mening doet dat niks af aan de sfeer.­ Als er goed gedraaid word dan zit je in een mum van tijd in de set.­ Ligt dus meer aan de djs en aan de mensen om je heen.­ Mijn ervaring is dat er net zoveel word gelopen als bij middelgrote feesten.­ Gewoon een beetje vooraan staan en je hebt er geen last van.­ Wat ik wel een nadeel vind van hele grote feesten, is de grote keuzevrijheid.­ Maar dat is een luxe probleem

Awakefest heeft inderdaad hetzelfde probleem. Maar het voordeel van Awakefest is dat het buiten gehouden wordt en dat is op zich al sfeerverhogend (zeker met een zonnetje erbij ;))