Partyflock
 
­ Nederland

Na zonneschijn komt r_AW

gepubliceerd door , op
Club r_AW
8 september 2012
De laatste festivaltenten worden ingepakt en opgeslagen, het vertrouwde Nederlandse herfstweer doet zijn intrede en de feestende massa zoekt zijn heil indoor. Het einde van het de zomer is daar en dus gaan de harten van hen die liefhebber zijn van de ruigere varianten van EDM sneller kloppen. De doorgewinterde bezoeker kan zijn klok er op gelijk zetten, eind september is het tijd voor de hardste club avond van Nederland, Club r_AW!

De Third Movement familie is groeiende en om deze ontwikkeling kracht bij te zetten zal deze avond grotendeels bestaan uit artiesten afkomstig uit de eigen stal.
Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat Mindustries de overstap maakte naar The Third Movement en met hun twee meest recente E.P.'s op het label hebben zij veel indruk gemaakt. Middels hun downtempo tracks gefundeerd op diepe kicks en sferische sounds hebben zij voor zichzelf een waar trademark gecreëerd en zijn zij inmiddels uitgegroeid tot graag geziene gasten op vele industrial line-ups

De enige vrouwelijke artiest op deze avond is het afgelopen jaar aan een heuse opmars bezig. Angel heeft inmiddels twee releases afgeleverd op het legendarische Industrial Strength label en als we haar social media mogen geloven gaan we in de komende tijd nog veel meer van haar horen. Haar tracks circuleren al veelvuldig in de dj sets van de gerespecteerde namen en dus werd het tijd voor The Third Movement om haar zelf eens ten tonele te vragen.

The Outside Agency behoeft eigenlijk geen introductie meer. De lijst van releases en wereldwijde optredens wordt alsmaar langer. Momenteel werken de heren druk aan een volgend album welke gepland staat voor een release tijdens deze herfst. De timing voor een nieuw optreden op Club r_AW kon dus ogenschijnlijk niet beter en de verwachting luidt dan ook dat er een hoop nieuw materiaal tijdens hun set te horen zal zijn.

Tijdens de april editie van 2011 blies Sei2ure nog de P60 omver samen met Synapse. Sinds die bewuste avond is het op productioneel gebied hard gegaan met o.a. releases op Genosha One Seven Five, Industrial Strength en Dark.Descent. Genoeg reden om de beste man terug te halen en hem eens solo zijn recente en minder recente materiaal op het r_AW publiek af te vuren.

Uiteraard ontbreekt ook mr. r_AW himself niet op deze avond. Volgers van Promo op zijn social waren ongetwijfeld al op de hoogte van het feit dat er momenteel aan een nieuw Rude Awakening album wordt gewerkt. Echter zullen ook zij tot hun teleurstelling hebben geconcludeerd dat er tot heden nog geen enkel stukje muziek is gelekt. Niet getreurd, want tijdens zijn liveset zal exclusief materiaal van het nieuwe album te horen zijn.

Last but certainly not least is daar dan de naam waarvan velen eigenlijk vinden dat hij er altijd zou moeten staan. N-Vitral heeft dan ook een behoorlijk staat van dienst wat betreft de tent slopen op Club r_AW. Zijn laatste EP 'Kling Klong' was zelfs op menig mainstage te horen en er zit nog meer sloopwerk in de pijpleiding.

Kortgezegd, deze editie belooft een avondje non stop rocken te worden!

Overige info
Ook ditmaal zal er bij de garderobe weer de mogelijkheid zijn tot het aanschaffen van de meest recente vinyl releases op het The Third Movement label.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij [presale element=party id=224876 type=seedance].

12 opmerkingen

Misschien toch maar proberen heen te gaan, de september editie is toch wel erg zonde om te missen!
:honger:
Werkzaam bij Scherpe Randjes
Artiest {SHOWLIST artist 98660, 96877, 68048, 84231}
Heerlijk deze stukjes! r_AW zit in mn bloed!
te lang geleden dat wij hier waren, dus nu maar weer eens. Wat een droom line up dit. En dat verdomme voor een paar eurootjes :kwijl:

zo fakking blij.
 
Dit word mijn eerste keer op deze fuif, hopelijk zal het amusant worden.(Y)
Uitspraak van SJ-O op maandag 17 september 2012 om 10:26:
Misschien toch maar proberen heen te gaan, de september editie is toch wel erg zonde om te missen!


(L)
Tijm en ik gaan hem wegens verhuizing weer missen :(
een ouderwets lekkere line-up. heel veel zin hier in!!