Partyflock
 
­ Nederland

Laatste nieuws Willen jullie Bass

gepubliceerd door , op
Willen julie Bass reunie party
24 september 2012
Op zaterdag 13 oktober is de dag waar vele (early) hardcore-liefhebbers naar uitgekeken hebben. Op deze datum presenteert vd Werken Events het feest Willen Julie Bass! Dit is het evenement waar het maar om een ding gaat: 'knallen totdat je er bij neervalt!' De beste hardcore, darkcore, frenchcore en early hardcore. De locatie voor deze editie is de Hut in Haarsteeg die door de organisaties omgebouwd wordt tot een waar hardcore-paradijs. En natuurlijk wordt er ook dit keer weer een berg extra geluid neergezet om je dit als bezoeker zo ultiem mogelijk te laten ervaren.

Zo hoor (en voel) je in de grote zaal de beste early hardcore die, naarmate de nacht vordert, steeds sneller en harder zal worden tot het de frenchcore heeft bereikt. De line-up die o.a. bestaat uit een dikke live performance en een speciale battle tussen Tha Nouky en Tazz en is veelbelovend te noemen!

Uptempo Early hardcore zal het publiek warm spelen. Kortom, de tweede editie van dit feest wordt legendarisch. Mis hem niet! Binnenkort volgt de volledige line-up. Maar dat Chosen Few het feest op zijn eigen beukende manier gaat afsluiten kan de organisatie nu wel bekend maken.

De mengeling van jong en oud publiek is zo uniek, maar bij dit feest is het gewoon een feit. Het is ook het meest besproken onderwerp onder de gasten, het is vooral de sfeer waar de bezoekers het over hebben. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de artiesten die voor het publiek hun plaatjes draaien. Op het moment dat je binnenkomt, weet je direct dat je op het goede feest zit. De aankleding is altijd keurig netjes, een spetterende lichtshow laat zien hoe een feest moet zijn. Het personeel wat altijd vriendelijk is net zoals de gastheren, het zijn punten waar de organisatie heel veel aandacht aan besteed.

De voorverkoop is inmiddels begonnen! Let op er zal geen deurverkoop plaatsvinden. Kaarten zijn te bestellen via email event-tickets@live.nl en kosten 19 euro. Speciale actie: bestel voor 15 september je tickets en je betaalt maar 15 euro per ticket!

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 27375, 62069}
[qoute]Laatse nieuws Willen julie Bass[/quote] :lol:

Het staat wel goed op de flyer :)
Beter hadden ze `t Wilde gullie Bass genoemd :9