Partyflock
 
­ Nederland

Dit sexy strandfeest ga jij toch niet missen aanstaande zondag?

gepubliceerd door , op
Deze zomer hebben veel mensen ervoor gekozen om de zon in Ibiza op te zoeken, omdat we in Nederland een klein beetje zijn overgeslagen wat zon betreft. Maar goed nieuws! Volgens alle weerberichten wordt zondag de mooiste dag van de week. De temperatuur komt boven de 20 graden en er zijn veel zonnige periodes. Dit is dus het ideale moment om te genieten van één van de laatste zomerse strandfeestjes van dit jaar. En wat voor een feest! Creations heeft het beste voor het laatst bewaard en gaat deze zondag uitpakken met veel extra's op het strandfeest. Bij Creations proef je altijd een geweldige sfeer. De vibe die de bezoekers uitstralen wanneer ze uit hun dak gaan op de zomerse beats van Nederlands beste deejays, ondersteund door prachtige danseressen en altijd spontane gastvrouwen geven je een zeer welkom gevoel.Na een uiterst succesvolle editie eerder dit jaar, kan de tweede editie(op het strand van Castricum aan Zee) alleen maar beter worden. Creations plaatst een aantal waanzinnige jacuzzi's, zodat je optimaal kunt relaxen. Want, laten we eerlijk zijn, je komt toch ook naar een strandfeestje om te ontspannen. Vergeet dus niet om zwemkleding mee te nemen. Hiervoor zijn een beperkt aantal kluisjes beschikbaar. De ticketverkoop is de afgelopen weken erg hard gegaan, maar er zijn nog wel een beperkt aantal verkrijgbaar.

Tickets kun je bestellen bij:
www.creations-events.nl
koop tickets
Free Record Shop

Er zijn bij Creations on the Beach 2 area's waar de deejay's hun kunsten gaan vertonen. De line-up en timetable zien er als volgt uit:


Om alvast in de stemming te komen, hier nog even de aftermovie van vorig jaar:


Creations on the Beach: Dansen, ontmoeten, flirten en genieten! Daar ben jij toch ook wel voor te porren? Kom dus op zaterdag 16 september naar strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee.

Tickets en informatie vind je op www.creations-events.nl

20 opmerkingen

Super veel zin in dit super feestje...!!!
Geweldige mensen, top DJ's, super locatie... Zinnnn in...!!
Tot dan, xx
 
Ik zeg doen...!!!
Dit super feest mag je niet missen!! Geweldige mensen, lekkere sfeer en top dj's!! Het weer wordt ook super...dus ik zeg rot zondag allemaal!
Daisy SDC
Werkzaam bij Celebrate
Yes!! Gaat gezellig worden!!
De weersvoorpellingen zijn inderdaad goed! Dus wordt genieten van het laatste zomerse strandfeestje!! :bounce:

Tot zondag! :cheer:
Ja het weer wordt zeker chill en ik had de vorige al gemist maar dat gebeurd me geen 2 x .Nog even en we mogen nog een keer los aan het strand:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
Gaat zeker gezellig worden Daisy! Heb er super veel zin in!!!! :cheer:
Komen met een leuke groep dus gaat helemaal goed komen :)
dit word weer een top feest zoals de vorige edities met knallers van dj's dus allen daarheen om even heerlijk los te gaan.....
aftellen.....
tot op de dansvloer .....
Super zin in! Geweldig mensen, super sfeer en ook nog top DJ's! Is nu al weer een geslaagd Creations Feestje! Dikke kuzzzz en tot Zondag!
 
Uitspraak van Daisy SDC op vrijdag 14 september 2012 om 16:40:
het laatste zomerse strandfeestje!!

Ik ben er mee begonnen.. En inderdaad waar je mee begint stop je ook weer.. :p
Het was weer een zomer om op terug te kijken.

:bounce:
Dit feestje gaan we natuurlijk zeker niet missen! Kan niet fout gaan met deze line-up, deze lokatie en - niet te vergeten - deze organisatie!!! Tot zondag!!
aan het weer de sfeer of de muziek zal het niet liggen . of jullie party people daar ook van komen genieten , hebben jullie zelf in de hand . dus koop snel nog je kaartje en kom een dansje doen bij strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee.
zie jullie zondag
Voordat t afgelopen is..graaf ik een kuil in t zand daar en blijf in mn put tot de volgende editie. En dan kom ik pas uit :bounce:
echt zin an! samen met me dinnetje noor. effe werken nog. dan summerlake. en 2weekies vrij. en zondag een zonnig feesie in castricum ;+)
Ik ga ook nog effe lekker nagenieten van de zomer :D
 
Dit zijn nou de top feestjes!goeie organisatie, altijd goeie muziek en altijd leuke mensen!dus twijfel niet en kom morgen gezellig naar Creations! Dit feestje kan je niet missen!
 
Artiest Peg Gy
Heeft er nog iemand 2 kaarten over??? PLEASEEEEEEEEEEE
Ooohhhh het is bijna zover!!! :honger:
Nog ff snel onder de zonnebank.... Outfitje uitzoeken..... GO!!

:cheer: Iedereen tot straks :lief:
Dit gaat als vanouds weer een top feestje worden met super muziek en en lieve vrienden! Tot vanmiddag!!!