Partyflock
 
­

BED opent haar deuren in Brabant

anoniem gepubliceerd op
afbeelding BED opent haar deuren in Brabant
LocatieBED
Al meer dan tien jaar is BED een begrip in Rotterdam. Het publiek weet de hotspot inmiddels moeiteloos te vinden voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner, sfeervolle borrel of voor een gezellige avond uit. Vanaf volgende week kan ook Brabant kennis gaan maken met de kwaliteit, sfeer en beleving die kenmerkend zijn voor BED. Dan opent BED Breda haar deuren aan de haven van deze Bourgondische stad. Op donderdag 20 september is de feestelijke Grand Opening speciaal voor genodigden. Vanaf vrijdag 21 september kan iedereen een kijkje nemen in de nieuwe Brabantse aanwinst.

Succesvol concept
BED is erg blij een locatie te openen in Breda, aldus horecaondernemer Frank van Hese 'Brabant heeft nu zijn eigen BED, het uitgaanspubliek hoeft nu niet meer af te reizen naar Rotterdam maar wordt nu in hun eigen stad bediend'. Bij het concept BED staan de drie belevingen Bar, Eten en Drinken centraal. Op ieder moment van de dag kun je terecht bij BED, of het nu gaat om een heerlijke lunch, uitgebreid diner, gezellige borrel of dansen tot in de vroege uurtjes. BED Breda ligt aan het begin van de uitgaansstraat van Breda, de ideale locatie dus voor de nieuwe horecagelegenheid om zich te vestigen.

Interieur
Het interieur van de nieuwe vestiging ademt de vertrouwde BED sfeer maar dan met extra Brabantse gezelligheid. BED Breda beschikt over een groot buitenterras en glazen deuren die bij mooi weer open gezet kunnen worden. Genieten van een lunch of diner of een drankje drinken aan de bar kan in de grote zaal. Zodra de nacht haar intrede doet worden alle tafels en stoelen aan de kant gezet en zorgt een dj voor de juiste sfeer. Na middernacht stroomt ook de kleine zaal vol en kan het feest echt beginnen. BED Breda biedt tijdens een avond uit verschillende muzieksoorten onder één dak, van hip hop tot dance en van club tot R&B.