Partyflock
 
­ Nederland

Hardersplaza is platform voor hardstyle in Midden-Nederland met Restylerz 2.0

gepubliceerd door , op
Restylerz 2.0
11 september 2012
Op zaterdag 06 oktober zal Harderwijk er weer aan moeten geloven, dan komen hardstyle liefhebbers weer bijeen om een avond volledig uit hun plaat te gaan tijdens een nieuwe editie van Restylerz. Restylerz, wat op dit moment het grootste hardstyle evenement is in Midden-Nederland, heeft ook deze keer weer een aantal top artiesten weten te strikken. Met namen als Josh & Wesz, Digital Punk, E-Force en Titan zal ook de oktober editie niet onopgemerkt blijven.

Het beste hardstyle event in de regio!
Harders Plaza biedt alle fans van de hardere stijlen een heerlijke avond uit in haar regio. Met top artiesten, een dikke geluidsinstallatie en een perfecte sfeer staat Restylerz garant voor kwaliteit wat zich onderscheid van andere evenementen in haar regio. Door te luisteren naar mensen uit de scene, artiesten te betrekken en talenten een platform te bieden heeft Restylerz een grote voorsprong op de rest.

Zoals de meeste van jullie wel weten heeft Harders Plaza een dj Contest in het leven geroepen om talentvolle dj's een optreden te bieden op een editie van Restylerz. De eerste twee talenten krijgen op 06 oktober 2012 een plekje in de line-up om zichzelf te bewijzen. Wie deze twee talenten zijn blijft nog even geheim en zullen wij in een volgend persbericht onthullen. Bekijk hieronder de complete line-up!

Line-up
Josh & Wesz
Digital Punk
E-Force
Titan
Proto Bytez
2 talent dj's
Hosted by MC Renegade

Tickets
Koop vandaag nog jouw ticket voor Restylerz op www.restylerz.nl of via de website van Harders Plaza. Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media
Volg Restylerz op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. Facebook en Twitter

6 opmerkingen

Ehr waarom het persbericht beginnen met Hard with Style? - Gaf bij mij even verwarring.
Hopen op meer mensen die het lezen dit dat...
Voor diegene die dit feest zullen bezoeken, maak je klaar voor titan die man heeft de beste beukplaten in petto ;)
mm josh en wesz altijd lekkr:) mm twijfel :)
Niet verkeerd! :-)