Partyflock
 
­ Nederland

VIP uitnodiging Creations Deluxe

gepubliceerd door , op
Champagne en sushi, gezellige mooie mensen, muziek verzorgd door Nederlands beste deejays, ondersteund door prachtige danseressen en altijd spontane gastvrouwen. dit alles op een zeer stijlvolle intieme locatie! Na een uiterst succesvolle editie vorig jaar, staat op 13 oktober 2012 de tweede editie gepland van Creations Deluxe. De gemiddelde leeftijd bij Creations ligt rond de 35 jaar, iedereen heeft respect voor elkaar en geniet van de heerlijke ambiance op het feest. Op Creations proef je namelijk altijd een geweldige sfeer.

Je wordt bij binnenkomst door de gastvrouwen ontvangen met een bruisend glas champagne. Daarnaast word je op de avond verwend met gratis fruit, sweets, ice & sushi. Dit alles en de vibe die de bezoekers uitstralen geven je zeker een zeer welkom gevoel! Graag nodigt Creations jou uit om er zaterdag 13 oktober bij te zijn! Momenteel kun je je ticket nog bestellen met 5 euro zomerkorting en betaal je maar 20 euro!

Everybody is V.I.P.
  • Free Parking
  • Champagne Welcome
  • Free Sushi, fruits, ice & candy
  • Sexy Dancers & Candygirls
  • Speciale licht en effectshows
  • Free Toilets
  • Goodiebag for all the ladies!


Of ben jij 13 oktober special V.I.P.?
Ticket a €39,50. Als special VIP heb je toegang tot het speciale VIP Deck, mooi gesitueerd vlakbij de DJ en met uitzicht op de dansende mensen. Op het VIP deck kun je genieten van een heerlijke massage door masseuse Sanne Croese en is er een gastvrouw aanwezig die de VIP's verwend met extra sushi, fruit, ijs en snoep. Daarnaast komt de gastvrouw een keertje extra langs met een heerlijk bruisend glas champagne.

Creations Deluxe was vorig jaar ruim van te voren uitverkocht. De organisatie verteld: dit jaar wordt het nog mooier! De Lichtfabriek is een ontzettend sfeervolle locatie met een warm karakter. Vorig jaar werd je ontvangen in het Oliehuis, een supermooie en stijlvolle zaal. Deze ontvangst maakte indruk op velen! De deejays draaiden echter in de kleinere zalen. Dit kon toen niet anders omdat het Oliehuis nog niet geïsoleerd was. Maar inmiddels is deze mooie stijlvolle zaal wel geïsoleerd en wordt deze supermooie zaal op 13 oktober de prachtige mainstage!
Het intieme gezellige Energiehuis wordt area 2 en daarnaast is er een aparte rokersruimte. Natuurlijk zorgt de organisatie op 13 oktober ook weer voor een indrukwekkende binnenkomst waar je door de gastvrouwen verwelkomt wordt met een bruisend glas champagne. Zelf is de organisatie erg enthousiast over deze indeling!

Kortom: een avond genieten van gezellige mooie mensen, de knallende beats van top deejays vergezeld met sexy danseressen en door de mooie gastvrouwen verwend worden met gratis fruit, ijs en snoep. Dit alles op een stijlvolle locatie!

Bestel snel je ticket via www.creations-events.nl of Free Record Shop en geniet zaterdag 13 oktober van een knallende avond in de Lichtfabriek!

Creations... dansen, ontmoeten, flirten en genieten!

1 opmerking

 
zeer goede feesten creation wie niet gaat mist wat !!!!!!!zeker de gezelligheid en top muziek !!