Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Fuze Outdoor
Timetable release en laatste info

gepubliceerd door , op
Met nog een paar dagen te gaan is de organisatie er helemaal klaar voor, dan zal het vijfjarig jubileum van Fuze Outdoor los barsten. Met een dikke line-up, een prachtige locatie en natuurlijk een heerlijk zonnetje is het aftellen nu echt begonnen! Bekijk de timetable en lees nog even wat handige informatie.



Reisinformatie
Kom je met de trein, dan kun je het beste reizen via Veenendaal- de Klomp. Zowel vanuit Utrecht als uit Arnhem is dit station prima te bereiken. Vanaf het station rijden er bussen naar het festivalterrein. Vanaf 20:00 uur tot 0:00 uur rijden er bussen vanaf het festival terrein terug naar station Veenendaal- de Klomp. Deze vertrekken vanaf de plaats waar je s 'middags bent afgezet. Plan hier je route met het openbaar vervoer.

Vanuit de richting Utrecht
A12 afslag 23a, Veenendaal/Rhenen bovenaan de afslag, bij de eerste stoplichten, links. Vanaf dit moment kun je de borden Fuze Outdoor volgen. Ga bij de 2e rotonde rechts, richting industriegebied 'Het Ambacht'. Dan 1e stoplichten rechts. Na 50 meter rechts de Groeneveldselaan op. Hier in zijn een aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang van het festival terrein ligt op 100 meter hier vandaan. Parkeren is gratis en op eigen verantwoording en risico.

Vanuit de richting Arnhem
A12 afslag 23a, Veenendaal/Rhenen bovenaan de afslag ,bij de eerste stoplichten, rechtdoor.(vanaf dit moment kunt u de borden Fuze volgen) Bij de 2e rotonde rechts. Vanaf dit moment kun je de borden Fuze Outdoor volgen Ga bij de 2e rotonde rechts, richting industriegebied 'Het Ambacht'. Dan 1e stoplichten rechts. Na 50 meter rechts de Groeneveldselaan op. Hier in zijn een aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang van het festival terrein ligt op 100 meter hier vandaan. Parkeren is gratis en op eigen verantwoording en risico.

Vanuit richting Nijmegen/Rotterdam
A15 afslag Rhenen/Kesteren/Ochten. Rij richting Rhenen, Veenendaal. Dit is 1 lange weg. Na ongeveer 8 km bereik je voor de 2e maal een rotonde, volg vanaf hier de borden Fuze Outdoor. Ga hier rechts. Ga bij de 2e rotonde links, richting industriegebied 'Het Ambacht'. Dan 1e stoplichten rechts. Na 50 meter rechts de Groeneveldselaan op. Hier in zijn een aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving. De ingang van het festival terrein ligt op 100 meter hier vandaan. Parkeren is gratis en op eigen verantwoording en risico.

Pinnen
Op het festivalterrein kan er gewoon gepind worden, zowel bij de entree als bij de muntenverkoop zijn er voldoende pinapparaten aanwezig.

Munten
Er zijn veel vragen binnen gekomen of de munten van vorig jaar weer ingeleverd kunnen worden. Om fraude te voorkomen heeft de organisatie besloten dat dit niet mogelijk is. Oude munten zijn dus niet inwisselbaar.

Kluisjes
Er zijn op het terrein voldoende kluisjes aanwezig waar spullen in opgeborgen kunnen worden. Neem dus die extra trui mee, wat in de avond kan het flink afkoelen.

Tickets
De ticketverkoop loopt hard maar zijn nog steeds te koop voor slechts €29,50 ex. Fee op www.fuze-outdoor.nl, www.highenergyevents.nl, of via koop tickets bij een van de 400 Primera Stores bij jou in de buurt. Ook via de Facebook van Fuze Outdoor zijn de tickets eenvoudig te bestellen! Aarzel dus niet en koop vandaag nog jouw ticket! Voor de late beslissers zal er ook een deurverkoop zijn a €40.

Overige Informatie
Kleine en gewone camera's zijn toegestaan. Wil je professionele apparatuur meenemen, neem dan contact op met de organisatie.
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.
De leeftijd voor Fuze Outdoor is 16+. Neem je legitimatie mee, want bij twijfel kan er hierom gevraagd worden.

Blijf op de hoogte over Fuze Outdoor via de website en social media kanalen: www.fuze-outdoor.nl, Facebook, Twitter.

13 opmerkingen

jammer van de timetable niet ideaal vind ik em bij de hardstyle ..
Yes!!! Druk weekend aanstaande zaterdag, ben hier ook ff aanwezig:bounce:
 
Niet echt goed ingepland qua opbouw.. Frequencerz al om 2 uur, welke soepkip heb dat bedacht.. Maka t zorgt er wel voor dat t al vroeg voller wordt
 
Hoor net dat t te maken heb met Dream Village waar ze om 5 uur staan.. Verklaard!! Excuus.. Toch blijft t jammer dat hun niet later staan!
uuhmmm misschien is t omdat die gast op 3 feesten staat ingepland zaterdag Darryl swaaa???

Lekker boeiend
 
Uitspraak van Koeng :d op maandag 10 september 2012 om 14:03:
uuhmmm misschien is t omdat die gast op 3 feesten staat ingepland zaterdag Darryl swaaa???

hey Punani! sshhh! kijk wat ik voor je zei:p kom je ook? lang geleden man
^ dan snap ik niet wrm alpha 2 voor endymionnn staat had rooie bob er dan even neer gepoot:)
Uitspraak van II vO op maandag 10 september 2012 om 19:13:
^ dan snap ik niet wrm alpha 2 voor endymionnn staat had rooie bob er dan even neer gepoot


Time table kan niet altijd gemaakt worden zoals wij of jullie dat willen, dj's hebben meerdere boekingen op zo'n dag. Dan is het passen en meten. :)
Uitspraak van HIGH ENERGY EVENTS op maandag 10 september 2012 om 21:02:
Time table kan niet altijd gemaakt worden zoals wij of jullie dat willen, dj's hebben meerdere boekingen op zo'n dag. Dan is het passen en meten.


klopt weet ik enz , maar zag niks bij b-front voor de rest staan op ze partyflock dus.
Artiest {SHOWLIST artist 82069, 70687}
A² kunnen ook gas geven
Uitspraak van Nitro op woensdag 12 september 2012 om 22:09:
A² kunnen ook gas geven


Heb ik wel gehoord op Q-Base wauw
Ruil effe Ran-D met E-Force om en je hebt mijn zege voor de hardstyle!