Partyflock

Incognito in Club Seven

 

Incognito in Club Seven

anoniem gepubliceerd op
Na een aantal fijne maanden komt zomerseizoen aan zijn einde, de festivaltenten worden voor een jaar opgeborgen en iedereen maakt zich op voor weer een nieuwe periode, de koudere maanden met de indoorevenementen. Zo ook Incognito!

Quarantined Records
Er moet altijd plaats zijn voor vernieuwing en andere invalshoeken, daarom heeft Incognito voor deze editie de Engelse platenmaatschappij 'Quarantined' uitgenodigd. Deze organisatie neemt het voortouw in de Engelse hardstylescene en staat vooral bekend om de raw beats die zij laten klinken. Onder het label van Quarantined draaien de home grown DJ's Hardcheck en Hustler, BassButcherz en Dark-light & DMR. Deze namen zullen voor de meesten nog onbekend zijn maar al deze jongens hebben al meerdere hits achter hun naam staan. Daarnaast worden ze nationaal en internationaal steeds meer geboekt en komen we ze in line-ups tegen met namen als Crypsis, Toneshifterz en Code Black.
Dit clubje, wat bestaat uit zes beste vrienden, staat te popelen om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met hun sound.

Hosted by Pittboy
Om deze avond nog speciaal aspect te geven heeft Incognito aan resident-DJ Pittboy de kans geboden zijn eigen zaal te hosten. De invulling van deze zaal is geheel aan hem overgelaten. Pittboy is creatief te werk gegaan, en heeft gekozen voor DJ's die hem aanspreken. Pittboy zijn voorkeur gaat uit naar de rauwere en hardere aspecten van het genre. Dit zal in zijn zaal dan ook duidelijk ten gehore gebracht worden.

VIP-Threatment
Elke bezoeker die zijn ticket in de voorverkoop koop maakt kans op een VIP-threatment. Dit treatment houdt in:
  • Met 3 vrienden een eigen tafel
  • 1 fles drank naar keuze
  • Frisdrank naar keuze voor het mixen

Kaartverkoop
Kaarten zijn online verkrijgbaar bij [presale element=party id=230083 type=ticketscript] en daarnaast bij Club Club Seven, de organisatie en zijn kaartverkopers.

Pre-sale: €7,-
Doorsale: €10,-

Line-up