Partyflock
 
­ Nederland

Tickeltie Eigenwijs pakt op 14 september uit

gepubliceerd door , op
Tickeltie Eigenwijs
15 augustus 2012
Omdat de kans aanwezig is dat op 14 september misschien de laatste keer is dat Pand 3 in het teken staat van Tickeltie Eigenwijs. Heeft het team van Tickeltie Eigenwijs samen met Neverland de koppen bij elkaar gestoken. Tickeltie Eigenwijs en Neverland hebben daarom ook besloten dat zij deze editie groter gaan uitpakken. Vol trots presenteren zij daarom ook s'Aphira en Rheeza. s'Aphira en Rheeza zijn twee vrouwelijke dj's die hun stempel in de scene al wel hebben gezet.

Saskia aka s'Aphira luisterde op haar dertiende al naar hardcore. Op haar dertiende wist ze ook zeker dat hardcore haar ding was. Op haar zestiende ontmoete ze Na-Goyah. Hij leerde haar de basis betreft het mixen van muziek. Na vele jaren toegewijd te zijn aan hardcore en het mixen. Kreeg Saskia in 2004 haar eerste officiële boeking. In dat zelfde jaar werd ze ook ontdekt door Coolman Records en haar eerst officiële release genaamd 'Maicaka' was in 2005 daardoor een feit. In de jaren daarna produceerde ze onder andere samen met Na-Goyah and Chosen Few. En in 2008 releasde zij haar tweede ep genaamd 'Anafylactic Shock' en in 2011 'Perfect Insanity'.
Naast produceren heeft s'Aphira ook haar stempel op haar eigen geluid gedrukt op grote feesten waaronder Beter Kom Je Niet, Slaves to the Rave, Hardcore4Life, Fucking Bastards en Nightmare.

Op Tickeltie Eigenwijs zal s'Aphira een back 2 back set draaien met dj Rheeza.

Linda aka Rheeza is net zoals s'Aphira een vrouwelijke top dj die haar stempel heeft gedrukt door haar eigen ding te doen. Rheeza kwam in 2001 in aanraking met een dj in een discotheek in de omgeving waar ze woonde. Rheeza was zo onder de indruk van het entertainen van het publiek en de dj booth dat Rheeza toen overtuigd was dat zij dat ook wou. En kocht daardoor direct haar eigen dj gear en begon in 2002 met oefenen.
In het begin draaide ze old school & hardstyle. En in 2003 was ze toe aan een nieuwe uitdaging en begin ze ook Hardcore en Early Hardcore te draaien. Mensen begonnen al snel haar snelle mix werk en unieke platen keuze op te merken. En in de periode van 2003 – 2005 won ze verschillende dj contesten.
Tegenwoordig is Rheeza gefocust op mainstream/industrial hardcore en draait ze nog steeds Early Rave sets. En heeft zij zich ook bewezen op grote feesten zoals Ground Zero, Fucking Bastards, BKJN Events en zal dit jaar ook haar geluid ter gehoren brengen op Hellbound. Rheeza zal tijdens Tickeltie Eigenwijs samen met s'Aphira een veelbelovende en energieke set neerzetten. Want deze 2 dames weten hoe ze moeten rocken!

Naast deze twee topdj's zullen er op deze avond nog meer dj's staan. Stichting Neverland presenteert naast s'Aphira en Rheeza ook Imanu, DBA en Nathaniel.

Imanu en DBA zullen deze avond ook samen in een Back 2 Back set alles uit de kast halen om een veelbelovende en energieke set neer te zetten. Zoals deze mannen zelf zeggen. Het zal hard gaan.

Ook Nathaniel mag op deze editie niet ontbreken. Deze dj zal deze avond een dj set neerzetten. Waarbij hij zijn eigen geluid ten gehore zal brengen. Dit geluid van Nathaniel belooft veel goeds. En zal bij de bezoekers ook zeker aanslaan.

Voor de mensen die nog nooit in Pand 3 zijn geweest en zich afvragen wat voor locatie het eigenlijk is. Pand 3 is een underground locatie. Waarbij ondanks dat het niet super groot is er altijd een goede sfeer is. En de bezoekers die er al eens zijn geweest, hebben hier alleen maar goede woorden voor over.
Ook aan het geluid zal het hier zeker niet liggen. Pand 3 heeft eind 2011 geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie. En deze is inmiddels bij de bezoekers goed bevallen. De deuren van Pand 3 zijn van 20:00 – 01:00 geopend. En de entree voor deze speciale editie van Tickeltie eigenwijs bedraagt slechts 6 euro.

Heb jij na dit alles gelezen te hebben ook zin om een avond Tickeltie Eigenwijs te zijn en los te gaan op de sets van s'Aphira, Rheeza, Imanu, DBA en Nathaniel? Zet dan nu 14 september in je agenda.

3 opmerkingen

Ik dacht dat de feesten in pand 3 altijd gratis waren...
klopt maar deze keer hebben we de keuze gemaakt om 2 grotere artiesten te boeken. En daardoor vragen wij een geringe entree.
twee vrouwelijke dj's nou .... dat wil ik echt niet missen hooooor .... hoppa