Partyflock
 
­ Nederland

Mono is het absolute nu

gepubliceerd door , op
Mono
3 september 2012
Wat de de freak-a-zoyd beatmachine van Almere is? Dat is een uiterst dansbaar feestje: Mono. Op dit met synths doorspekte bliepjesparadijs komen vrijdag 7 september 2012 vanaf 21.00 uur alle beatfreaks en samplesnuffelaars in de BG-22-24 (The Young Artlab) bijeen voor een ratjetoe aan elektronische smakelijkheden. Naast organisator dj Snef worden de 'beats per minute' verzorgd door Saux, M4ximoe, The Soul Pilot, Sin City Status en Lee Spacey. Kaarten voor Mono (€5) worden uitsluitend verkocht aan de deur, te Kerkgracht 22-24 te Almere-Haven.

'Inmiddels is Mono uitgegroeid tot een van de origineelste evenementen van onze popcave in Haven,' licht Remon Popelier, woordvoerder van de BG, toe. 'Zodoende openen wij het seizoen 2012-2013 met dit eigentijdse rariteitenkabinet. Want iedereen die van drum-'n-bass, dubstep, boombab, glitch of wonky houdt, moet hierbij zijn. Ik bedoel: hedendaags? Mono is namelijk het absolute nu!'

Wat er van Mono te verwachten valt? Eerder verschenen headliners als Arts the Beatdoctor, Men of Mega, Sam A La Bamalot en Julien Mier. Maar ook deze editie liegt er niet om. De internationale inbreng komt van M4ximoe (Hamburg), maar ook andere deejays komen van ver buiten de regio voor deze liefhebberij.

'Nog steeds vind ik het moeilijk om Mono in woorden te omschrijven,' probeert Remon Popelier uit te leggen. 'De muziek moet je ervaren om te begrijpen. Wie zich er volledig aan overgeeft, ervaart een kosmische reis met een vliegende drumcomputer. Denk ik.' Voorop blijft staan dat bij Mono alles draait alles om de kwaliteit van de beats. Content is nog steeds de koning.

1 opmerking

dacht dat mono iets uit amsterdam was?