Partyflock
 
­ Nederland

De zomer raw afsluiten bij Beachclub Fuel?
Frontliner, E-Force, Audiofreq, Pavo and more

gepubliceerd door , op
NRG Festival
17 september 2012
Op zaterdag 22 september dit jaar vindt de eerste editie van het NRG Festival plaats bij Beachclub Fuel te Bloemendaal aan Zee. Van 12:00 tot 00:00 kan jij als hardstyle liefhebber genieten van de rauwste beats. Alle hardstyle fans kunnen zich opmaken voor een behoorlijk ruwe line-up. NRG Festival staat garant voor de volgende hardere stylen: early hardstyle, new hardstyle en raw hardstyle.

Dit festival gaat jouw zomer snoeihard goedmaken, want met deze prachtige line-up kan je er van uit gaan dat dit beuken wordt. Om 12 uur trap je af met een nostalgische Oxygene early hardstyle set met de Playboyz vs Carbine. Oude tijden doen herleven en waan je in de begintijd van de hardstyle en het ontstaan van de hardstyle scene. RaveNeger is een trouwe muziekverslaafde en gaat volledig op in zijn sets, dit aanstormend talent staat in de beginperiode van zijn dj-quest en zal het zeker ver gaan schoppen. Dance @ G is duidelijk niet in een hokje te stoppen, want hij weet je op meerdere muziekstijlen volledig uit je dak te gaan, je kent hem nog wel van Qlubtempo, Heroes of Hardshouse, Unforgettable en Hardstyle Scene!

Het magische duo D-Hunter & Dryade kon je dit jaar bewonderen op Penoze & San Quentin en daar hebben ze de hele tent muzikaal verbouwd. Ook bij NRG Festival kun je dus een keiharde hardstyle oerknal verwachten. De muziekbroers Brothers in Arms zijn niet te stoppen en zorgen voor een ware opschudding deze avond. Zij zullen deze middag de grond doen schudden! Ook Silver Shadow staat zoals altijd paraat voor een geweldige beukset, want zijn messen zijn geslepen voor deze fisa! Silver Shadow is resident o.a van. Total Blackout en Hardstyle Scene en weet hoe hij de zaal naar een knallend einde moet navigeren.
Zentiments hebben deze zomer niet stil gezeten! Dze fanatieke hardstyle-liefhebbers hebben op Fusion of Dance festival een set neergezet waar je u tegen zegt! Op 22 september zullen ze weer alles uit de kast halen voor een rauwe show! Deze editie van NRG Festival wordt gehost door MC M-Core!

De Australische en Nederlandse vlag zullen flink gaan wapperen met al die harde bassen want Audiofreq, de trots uit down under is niet meer weg te slaan uit dit koude kikkerlandje, zijn sets zijn altijd memorabel! De producties waaronder 'Loos Control' en 'Massive Patch Bank' krijg je niet snel uit je kop, wat een knallers!
Frontliner, deze volkse held heeft bijna geen introductie meer nodig, want wat staat deze Qult held overal bazensets neer te zetten. Met zijn laatste producties 'For the people' en 'Symbols' wordt echt letterlijk iedereen onder de grond geveegd met dit snoeiharde hardstyle geweld.
Edward Aandewiel beter bekend als E-Force maakt een stormachtig jaar mee, want hij is te vinden op elk groot hardstyle event zoals Defqon1, Q-Base, The Qontinent, Decibel, Q-Base en als klap op de vuurpijl ook bij NRG Festival. Ook Pavo mag natuurlijk niet worden gemist op een rauw hardstyle festival, want deze grootmeester is één van de grondleggers van deze scene. Zijn altijd energieke sets worden gecombineerd met zijn geweldige mix-skills. Op Defqon 2012 werden we weer letterlijk op deze harde feiten gedrukt, wat een geweldige set was dat!

Proud to have you all on board
Houd facebook.com/NRGVIBE goed in de gaten, want er komt een leuke prijsvraag waarbij je een meet & greet kan winnen!

Kaarten kosten slechts €9 in de early bird en daarna €20 en zijn online verkrijgbaar via www.nrgvibe.nl en via facebook.com/nrgvibe. Wil jij dit niet missen en deel uitmaken van een stuk hardstyle geschiedenis! Zorg dan dat je erbij bent en haal snel je kaartje voor NRG Festival!

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Het meenemen van een professionele filmcamera is niet toegestaan.

Leeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden om legitimatie. Zorg ervoor dat je een origineel legitimatiebewijs bij je hebt zodat er geen vervelende situaties kunnen ontstaan. Een paspoort, rijbewijs en identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Uiteraard zijn er op NRG Festival kluisjes aanwezig. In deze kluisjes kan je zaken opbergen zoals een jas of een tas. Tijdens het evenement kun je gewoon gebruik maken van het kluisje.

18 opmerkingen

Zeker dat ik naar dit feest ga. Alle evenementen van zijn van deze organisatie zijn een succes gebleken op feestniveau. Dus zeker aanwezig. Wij gaat er nog meer? Beachclub Fuel ook een vette locatie. Kan er altijd goed parkeren, en is goed bereikbaar. Ik zeg GOANNNNN!!! Heb er zin in! Hardstyle op het strand. Pavo _0_
Jaja, zin in gaat weer een mooi feestje worden :)

Zeker een mooie afsluiting van het strand seizoen!
laatste aanpassing
Raveneger :respect: :respect: :respect:
FRONTLINER MEga mega :respect: :respect: :respect: :respect:
Early bird al maanden binnen!!!
NRG dat zal er genoeg zijn op dit feest! Heel vet dat de organisatie alsnog Frontliner heb weten te boeken voor de mensen die komen! De Events zijn altijd goed, sfeervol en je kan er heerlijk op losgaan! Ik zou zeggen koop gauw je kaartje en kom genieten van die heerlijke evenement! Het is het allemaal dubbel dwars waard!
zekerheidje dit! mooie locatie ook!
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
NRG festival! Can't wait :honger:
Damm dat gaat weeer een knalllllleeeerrrrrr worden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Mooi eindzomer feestje. Benieuwd naar D-Hunter & Dryade die gingen echt raw/hard met San Quentin.
E-Force trouwens ook lekker @ Decibel dit jaar
Uitspraak van Marja Horstman op maandag 3 september 2012 om 11:02:
Zeker dat ik naar dit feest ga. Alle evenementen van zijn van deze organisatie zijn een succes gebleken op feestniveau. Dus zeker aanwezig. Wij gaat er nog meer? Beachclub Fuel ook een vette locatie. Kan er altijd goed parkeren, en is goed bereikbaar. Ik zeg GOANNNNN!!! Heb er zin in! Hardstyle op het strand. Pavo _0_


Ahhh okay maar het zit niet in jouw agenda ;)
Waarom wordt Ran-D niet genoemd? komt die niet meer?
 
Uitspraak van VapeFreq op maandag 3 september 2012 om 16:17:
Waarom wordt Ran-D niet genoemd? komt die niet meer?


die is vervangen door frontliner wegens omstandigheden :yes:
Ik denk wel dat ik ga. Klinkt als een vette zomerafsluiter. Wat betreft Australische import: Als een stelletje kangoeroes springen we het feestje door!
Uitspraak van Techno Viking op maandag 3 september 2012 om 15:11:
Ahhh okay maar het zit niet in jouw agenda


Wat doe jij in mijn agenda :@! Hij stond wel in mijn facebook agenda. Dat is ook goed toch?
Ik ben benieuwd wanneer PF een koppeling maakt met Fb of andersom. Dat zou wel heel handig zijn. (Voor luie mensen zoals ik)
wij kunnen helaas niet meer, heb 4 kaartjes te koop, 10 eu per stuk