Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers tijdens Leidens Onzet met toppers naar Leiden

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
31 augustus 2012
Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij en dat ook nog eens tijdens een groot feest. In Leiden vindt ieder jaar het grootse 'Leidens Ontzet' plaats en daar kan en mag Latin Lovers natuurlijk niet ontbreken. Op dinsdag 2 oktober (ja, je lees het goed, op een dinsdag) is inCasa in Leiden op de Lammermarkt jouw place to be met een heerlijke zomerse Latin Lovers avond. De line-up liegt er niet om, Latin Lovers gaat namelijk samen met de volgende helden heerlijk de trommels bespelen ROOG, La Fuente, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Chris Rox en MC Dirty B.

Ieder jaar is Leidens Ontzet weer voor alle Leidenaren en daarbuiten een reden een eens goed te feesten. Iedereen gaat de straat op, er is de hele dag overal wat te doen maar vooral in de nacht gaat het spektakel pas echt beginnen. Latin Lovers is hier uiteraard bij in de locatie inCasa. Deze club heeft een intieme setting en Latin Lovers zal zoals jullie gewend zijn weer de club volledig magistraal omtoveren tot een ware tropische jungle. Wordt leuk!

De line-up is er een om van te smullen en Latin Lovers begint meteen met de echte headliner van deze avond, mister Hardsoul, ook wel bekend als DJ ROOG! En wat dacht je van La Fuente? Hij heeft indruk gemaakt tijdens de Latin Lovers stage op het Dreamfields festival en mag nu in Leiden zijn kunstje gaan vertonen. Ook de vaste nieuwe waarde Stefan Vilijn is te gast. Wie heeft er nog niet gedanst op zijn monsterhit Offbeat Swag? Ook Jasper Clash heeft in het verleden weleens met succes in inCasa gedraaid en ook dit keer is hij er weer bij met een trommelset. Zijn maatje Chris Rox mag ook als dieselmotor van het Latin Lovers concept zeker niet ontbreken en zal de dames al vroeg laten swingen. De nacht wordt gehost door MC Dirty B.

Ladytickets
Natuurlijk ook tijdens de nazomer in september: Ladytickets! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via www.footclub.nl/tickets en kosten 15 euro per stuk. Er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze speciale Latin Lovers editie dus wees er snel bij!

Normale tickets
Normale kaarten zijn uiteraard ook te koop in de voorverkoop voor 10 euro. Je kunt je kaartje bestellen via www.footclub.nl/tickets of bij alle Free Record Shops bij jou in de buurt. Let op, de deuren van inCasa zijn geopend vanaf 23.00 uur.

Kortom, Latin Lovers heeft wel zin om op een dinsdag een feestje te bouwen! Jullie toch zeker ook? Tot dinsdag 2 oktober in inCasa tijdens Leidens Ontzet!