Partyflock
 
­

Drafbaan twee dagen in teken van hardstyle en dance

anoniem gepubliceerd op
In navolging van de buitengewoon succesvolle editie van Dance Experience XL is het initiatief genomen om nu een nieuw tweedaags festival te organiseren met de alles omvattende naam Hardstyle in the Park op vrijdag 31 augustus en Dance in the Park op zaterdag 1 september aanstaande.

De Drafbaan & Evenementen Stadspark in het stadspark in Groningen zal het domein worden van maar liefst 30 (inter)nationaal bekende dj's waaronder Lucien Foort, Gregor Salto, Baggi Begovic (Bosnië), Funkerman, Nakadia (Thailand), Kaiserdisco (Denemarken) Manson en Erick E. Zij brengen on stage vele muziekstromen zoals club, harddance, house, techno, minimal en progressive.

Hardstyle en raw hardstyle zal gebracht worden door gelouterde dj's met eigen internationale labels en hebben vele grote festivals in Europa aangedaan zoals Sensation Black, Decibel en Defqon. Noisecontrollers, Deepack, Alpha², Josh & Wesz, B-Front en G-Town Madness gaan down to earth en zullen tijdens Hardstyle in the Park het publiek meevoeren in full energy beats!

Hardstyle en Dance in the Park willen zich onderscheidend profileren! Daarbij stelt men voorop dat de entree (€ 15,00) betaalbaar moeten zijn voor de bezoeker en de line-up onder meer moet bestaan uit dj's van wereldformaat die optreden in alle delen van de wereld! Bovendien streven ze ernaar om de ultieme 'feel-good' ervaring te realiseren door een indrukwekkende, dertig meter lange, mainstage neer te zetten met fantastisch licht en geluid met ondersteuning van video-walls, special-effects, hemelrijkende lasers,go-go danseressen en live-performances!

Maar er is meer!
De organisatie wil het terrein voorzien van een 'world-foodcourt' waar je eten uit alle hoeken van de wereld kunt kopen tegen een acceptabele prijs en op je gemak op een zitzak en onder een parasol relaxed een hapje kunt eten en een drankje kunt doen. Ook realiseren ze een heuse bedoeinen-tent met zeker 50 waterpijpen waar je met vrienden kunt zitten en je ding kunt doen. De sfeer is geweldig en staalt alles uit wat Hardstyle en Dance in the Park wil zijn!

Ook realiseren Ze een geheel in het wit gestoken trendy VIP-deck. Deze ruimte met ruim balkon geeft uitzicht over de geheLe'Main-area. De bezoekers worden ontvangen met champagne en trendy fingerfood en kunnen Hardstyle en Dance in the Park in een comfortabele setting beleven.