Partyflock
 
­ Nederland

Zo. Festival presenteert volledige line-up en website

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 22 september presenteert Bavaria in haar achtertuin de allereerste editie van het Zo. festival. Hét festival bij uitstek voor de échte levensgenieter. Vanaf begin tot eind is het Zo. festival een ware ontdekkingsreis voor al je zintuigen waarbij kwaliteit en beleving centraal staan. En ja, daar hoort ook een passende line-up bij. Twaalf flessen Bavaria bier in een krat, twaalf artiesten op de mainstage. Toeval? Zeer waarschijnlijk (haha). Het Zo. festival presenteert met grote trots de artiesten die dit jaar voor een legendarisch feestje op de brouwerij gaan zorgen. Zo doen ze dat.

Mainstage
Rasechte festival-dj's zoals The Flexican ft. MC Sef en grootmeester Don Diablo komen voor een moddervette show zorgen. Daarnaast komt DiMaro vanuit het Belgische land speciaal over voor een wel zeer spectaculaire show die absoluut niet gemist mag worden. Natuurlijk mag heer en meester Billy the Kit daar niet bij ontbreken!
Maar de Zo. festival mainstage biedt niet alleen ruimte aan dj's, er komen ook heel wat bands met een hoog entertainmentgehalte. Wat te denken van Chef'Special, de voormalig huisband van het populaire 'De Wereld Draait Door', die inmiddels landelijke bekendheid hebben verworven met hun uiterst dansbare platen. Ook de Memphis Maniacs zijn van de partij. Een mega mix aan spectaculaire hits uit het verleden, overgoten met een flinke dosis rock & roll, die zorgen voor een flinke adrenaline-injectie.

Alsof dat nog niet genoeg is, kan er daarnaast genoten worden van de Coen & Sander Show (ja, die van 3FM) en zijn de wereldberoemde globetrotters van Kraak & Smaak ook van de partij. Vanzelfsprekend wordt het festival afgesloten met een gigantische climax door middel van een allesomvattende eindshow, waarbij alle registers open worden getrokken. Dat belooft wat! Het geheel wordt gepresenteerd door niemand minder dan Dennis Weening (bekend van MTV/RTL).



Creative Circus
Last but not least, bieden de creatieve area's ook nog een orkaan aan creativiteit. Een doldwaze mashup aan artiesten, bezienswaardigheden en activiteiten die garant staan voor een spectaculaire dag. Laat je verrassen door de humoristische interactie met het publiek, ga helemaal los op de beats van verschillende mystery dj's, vind de innerlijke avonturier in jezelf en laat je meevoeren door een wereld waarin de mogelijkheden eindeloos zijn.

Tickets
Een ticket voor het Zo. Festival kost € 27,50 per ticket exclusief fee. De 500 Early Blue tickets, waarbij je 5 consumptiemunten cadeau kreeg, zijn al uitverkocht dus wacht niet te lang met het kopen van je ticket.

True Blue Ticket: € 27,50 (ex. fee)
Early Blue Ticket: € 27,50 (ex. fee) (incl. 5 consumptiemunten) (uitverkocht)
10 Consumptiemunten: €18 (ex. fee)

Nieuw festival = nieuwe website
Tsja, bij een nieuw festival hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Vers uit het plastic rechtstreeks op je beeldscherm. Zo kan het ook. Voor tickets en meer informatie surf je rechtstreeks naar www.bavaria.nl/zofestival

Tot Zo.