Partyflock
 
­ Nederland

Supah! Dupah! XXL
The Halloween Edition

gepubliceerd door , op
Supah! Dupah! XXL
9 augustus 2012
Laten we eerlijk wezen: Ain't no party like a costume party! De avonden dat we dankzij een (te) gekke outfit onszelf kunnen zijn of totaal iemand anders zijn gaan altijd de Faceboeken in. Zaterdag 27 oktober is precies zo'n dag, want Supah! Dupah! is terug met een XXL Halloween Edition!

Halloween is misschien wel de beste reden van het jaar om je te verkleden. Je kan alles uitspoken wat je wil, je hoeft je mummy niet te bellen en alle mooie vrouwen zijn tussen de lakens te vinden dankzij de last-minute outfits van alle Caspers.

En alsof dat niet genoeg redenen zijn voor een feestje, hebben ze er nog genoeg voor je! The Partysquad komen alle oude, nieuwe en eigen hits door de speakers pompoen! The Flexican & MC Sef zullen alle eclectische sexy sounds voor je ontmaskeren! FeestDJRuud komt met zijn allerbeste opblaasbare partytricks 'r treats. Yellow Claw zal de boel hypnotiseren tot een Zombie Nation met hun party work-out! Dom, Lomp & Famous knallen al je lievelingsbeats die nog dagen door je hoofd zullen spoken! Mr. Simpson speelt natuurlijk de holy host van de nacht van je leven en er komt een mystery guest uit Polen die er natuurlijk het allermooiste feestje ooit van gaat maken.

Naast al deze gekkigheid op een bezem hebben ze natuurlijk ook alles wat je altijd van ze gewend bent. De feelgood vibes, de drinks & cocktails, de mooie dames, de hits, de verrassingen, de goodies & gifts. Je zal niks tekortkomen als je verkleed komt, maar je moet natuurlijk helemaal niets.

Wees erbij en haal je kaartjes snel via www.supah-dupah.nl of bij elke Free Record Shop die jij maar wil.
Voor de vroege vogels zijn er 250 early bird tickets voor maar 12.50!