Partyflock
 
­ Nederland

108 Moombahton

gepubliceerd door , op
Voor de eerste editie van het nieuwe seizoen pakt 108 Moombahton flink uit met een compleet Nederlandse line-up!

Op 1 september haalt 108 de Arubaanse Amsterdammer Fellow naar Tivoli de Helling. Een producer pur sang die hard aan de weg timmert. Zo heeft hij al aantal releases en remixes voor oa Major Lazer, De De Jeugd van Tegenwoordig, Aux Raus en Nobody Beats The Drum op zijn naam staan. Daarnaast is hij een geweldige dj die precies weet hoe je een feestje moet bouwen. En dit deed ie oa al op Noorderslag, Mysteryland, Latin Village en onlangs nog bij Nachtegiel. Check hier zijn remix voor Major Lazer's Free.



Dutch House en Moombahton producer Hoodie had onlangs zijn eerste nummer 1 te pakken in een Australische dance-chart. Daarnaast heeft hij onlangs een dikke remix van Yellow Claw's Krokobil gemaakt en heeft hij net zijn eerste ep Dutch Sound gereleased. Een talentvolle producer waarvan iedere track raak is!

Wessel S staat vooral bekend om zijn mixtapes die oa aandacht hebben gekregen van grote blogs als Mad Decent, Tropical Bass, Generation Bass en Walmer Convenience. Check zijn website voor deze stiekem legendarische mixtapes!

Ook de host-dj's hebben wat bijzonders in petto. Zij zullen deze avond allebei als duo draaien:

Tommy Tequila zal samen met mayo een speciale selectie Moombahton tracks komen draaien. Beide staan ze bekend voor hun liefde voor de stevigere Moombah-knallers, maar op 1 september zullen ze samen een sfeervolle set neerzetten. mayo is pas net bezig en heeft nu al een aantal dikke Moombahton producties op haar naam staan. Check haar Soundcloud!

DJ Tommi en Dandy J zijn samen Beat Tha Calaveras en hebben al vaker bewezen een feestje te kunnen bouwen; o.a. op Rauw en Festival Mundial. Als duo maken zij te gekke edits en remixen. Check hun Soundcloud voor al dat moois. Als dj's laten zij moeiteloos hun eigen edits en andermans beukers door elkaar lopen.

Een ding is zeker: stilstaan is vanavond geen optie!