Partyflock
 
­ Nederland

'Moments of Cari Lekebusch & Gabriel Ananda

gepubliceerd door , op
Moments
7 september 2012
Zaterdag 10 november vindt er een technofeest plaats op de tiende verdieping van de Maassilo, de Factory 010 in Rotterdam. Moments staat voor een knallende avond ter ere van het gelijknamige muzieklabel. De bijbehorende talenten zullen tezamen met (inter)nationale vedettes tot diep in de nacht optreden.

De Factory 010 is gevestigd op de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo. Rauw, industrieel, underground en de perfecte locatie voor een technofeest. Voor het oudere publiek bekend terrein, voor de nieuwe generatie wellicht nog een on-ontdekte parel. Voor degenen die niet meer of nog niet weten hoe één van de meest bijzondere underground locaties van Nederland eruit ziet, check dan deze teaser!



Helaas worden er de laatste jaren niet meer zoveel technofeesten georganiseerd op deze unieke locatie en daar komt als het aan Moments ligt verandering in. De organisatie was eerder verantwoordelijk voor een groot aantal Diepgang en Hey! feesten in Rotterdam met gevestigde artiesten als; Adam Beyer, Deetron, Joris Voorn, Steve Rachmad, Paul Kalkbrenner, Josh Wink, Paul Ritch, Joseph Capriati en Kaiserdisco. Maar ook nieuwe talenten als Mihai Popoviciu, Kink, Nihad Tule, Boris Brejcha en Alex Celler werden naar Rotterdam gehaald.

Ditmaal pakt de organisatie wederom flink uit. De eerste twee headliners die bekend gemaakt worden zijn Cari Lekebusch en Gabriel Ananda. De volledige line-up wordt de komende weken stap voor stap bekend gemaakt, maar je kan rekenen op een breed scala aan techno artiesten van formaat.

Cari Lekebusch is een van de Zweedse technopioniers. Gevestigd in Stockholm released de beste man steevast kwaliteitstechno op labels als H-Productions, Drumcode, Truesoul en CLR. Met een indrukwekkende staat van dienst draait Cari na ruim 25 jaar in de scene nog steeds mee op het hoogste niveau. Op festivals als Awakenings en Nature One en in clubs als Berghain en Tresor is de sympathieke Scandinaviër met regelmaat te bewonderen.

Gabriel Ananda maakte wereldfaam met zijn zwoele, melodieuse techno. Labels als Cocoon, Traum, Treibstoff en zijn eigen Basmati hebben zijn naam wereldwijd bekend gemaakt. Zijn tracks Doppelwhipper, Smash en Hey Blop zijn dan ook absolute festivalhits. De Duitser is daarom een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Meer info? Check www.momentsevents.nl.

4 opmerkingen

Benieuwd naar de rest van de line-up :)
Artiest {SHOWLIST artist 47095, 34372}
Zin in!
 
Artiest Mark Hertz
Is het al 10 november?