Partyflock
 
­ Nederland

12inchCity nieuwsupdate

gepubliceerd door , op
Code AM
15 januari 2013
Zaterdag 4 augustus: Float rocks the Boat op MPS De De Ameland
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het zover! Float rocks de Boat op zaterdag 4 augustus. En wat voor boot; De De Ameland. Zie jezelf op deze voormalige veerboot heerlijk in het zonnetje dansen op een te dikke line-up met o.a. Jamie Anderson Verenigd Koninkrijk, Rauwkost, Taras van de Voorde, Tettero, Frank Haag, Niles Dickson & Aike, René Engel, Hosman, Kaap de Goede Hoop, MAYK, Umlaut en Die Welle, Martin Bell en Mike Melchiot.

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kan iedereen aan boord en daarna gaan ze varen over het IJ, richting IJmuiden en het IJselmeer. Mocht je het niet halen op tijd aan boord te zijn, er is nog een laatste beperkte mogelijkheid om om 18.00 uur op te stappen bij de Passenger Terminal.

Voor de late beslissers bij deze de allerlaatste kortingscode: 5r5x3g5
Kaarten via de Paylogic 12inchCIty kortingssite. De kaartverkoop loopt door tot zaterdag 10.00 uur en de aller allerlaatste kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Float rocks the Boat After op de MS Blommendal
De afterlocatie is helemaal om je vingers bij af te likken; De MS Blommendal. Dit marineschip uit de witte vloot was een tijd lang van de aardkloot verdwenen en opent haar deuren bij hoge uitzondering. In het verleden zijn er hier legendarische feesten gegeven en het is tijd om deze oude tijden te doen herleven. In het ruim van het schip ligt een dansvloer omringt door een balkon en te midden van allerlei marine-attributen. Dwaal door de gangen (trek dichte schoenen aan!), blaas uit op het dek en beleef dit oorspronkelijke schip van de Nederlandse Zeemacht. Vanaf 04.00 uur wordt er een pendelbus ingezet die voor € 5 één keer per uur naar Sloterdijk en Centraal Station rijdt. De MS Blommendal was uit het oog maar zeker niet uit 12inchCity's hart.

Overstappen: Om 23.00 uur stap je over van de De Ameland op de MS Blommendal (daarna vaart de De Ameland door om de bezoekers die niet mee gaan af te zetten bij de PTA).

2 en 3 maart 2013: Code AM Kootwijk weekender!
12inchCity heeft exclusiviteit als het gaat om tech-feestjes op Radio Kootwijk! Iedereen die er afgelopen maart was, weet hoe bruut dit oude industriële erfgoed pareltje is. Het weekend van 2 en 3 maart is het zover: Code AM Kootwijk weekender! We hebben beslag weten te leggen op de bungalows van De Berkenhorst in Kootwijk. Voor 500 relaxte boys en chille chicka's. Dus een exclusief weekend feesten in je eigen bungalow en/of in het tropisch zwemparadijs. En natuurlijk inclusief toegang tot Code AM at Radio Kootwijk! Prijzen variëren van 110,- tot 170,- pp, afhankelijk van het soort accommodatie. Kijk voor de verschillende huisjes op www.vakantieparkdeberkenhorst.nl/kootwijk

Aangezien het bungalowpark op tijd gereserveerd dient te worden, is er een early bird actie: De eerste 100 kaarten gaan er nu uit via de Paylogic site "kaarten met voorrang". Hiermee verkrijg je met voorrang een ticket en als eerste een optie op een bungalow. Over de exacte invulling, de programmering van het weekend, en alle andere zaken later dit jaar meer. Wil je alvast een bungalow reserveren, mail dan naar info@12inchcity.nl.

Graefenthal 2013 Save the date – 13 & 14 juli 2013
Graefenthal 2013 gaat gewoon weer terug naar het tweede weekend van juli, net als in 2011. Reserveer alvast de data in je agenda. Na Graefenthal 2012 editie wil je dit jaarlijks terugkerende kloosterfeestje niet missen. Want je weet; een weekend retraite is altijd goed voor lichaam en geest.

De 33 uur van Graefenthal 2012 zijn samengevat in een heerlijke aftervideo van ruim drie minuten. Zet je speakers vol aan en beeldscherm op volledig en geniet na van dit lekkere weekend van 2012!