Partyflock
 
­ Nederland

Dubieuze naaktfoto's van The Darkraver teisteren internet

gepubliceerd door , op
In huize Sweet en omgeving is het elk jaar in september standaard een dolle boel. Vrienden, fans, collega DJ's, familie, de patatbakker en shoarmakeet op de hoek, allen zijn in afwachting wat publiekslieveling The The Darkraver nu weer van plan is met zijn jaarlijkse verjaardagspartijtje. Dat hij zijn B-Day op ongepaste en luidruchtige wijze viert met z'n naasten, zijn trouwe fans en met een persoonlijk geselecteerd rijtje artiesten, dat moge inmiddels bekend zijn. Evenals dat dit jaarlijkse onderonsje gepaard gaat met de nodige overlast, burenruzies, schadeclaims en een alcoholverbruik waar een klein land jaloers op mag zijn. Voor dit jaar is het episch centrum der schunnigheden inmiddels geselecteerd; de toonaangevende club Matrixx in Nijmegen zal op zaterdag 15 september 2012 The The Darkraver's B-Day Bash - #4525 verwelkomen.

De oplettende volger op The The Darkraver's Twitter en Facebook hebben het natuurlijk inmiddels al lang gespot: de mysterieuze hashtag #4525. Wat is het? Waar staat het voor? De speculaties online zijn in volle gang. Het aantal flessen Bacardi die Steve 'The The Darkraver' Sweet achterover heeft geslagen in zijn carrière? De stapel vrouwen die Steve tussen de lakens heeft gehad? De titel van een nieuwe single? Een lengtemaat van een specifiek lichaamsdeel? Wie het weet mag het roepen.

Het jaar 2012 is een bijzonder jaar voor Steve, waarin mijlpalen bereikt werden - en nog steeds bereikt worden - waar andere artiesten al lang het spreekwoordelijke bijltje erbij neer zouden hebben gegooid. Onvermoeibaar dendert deze legende nog immer dwars door alle weekenden heen en werkt schijnbaar moeiteloos zijn propvolle agenda af. Met het enthousiasme van een jonge hond gaat de Hagenees van hoogtepunt naar hoogtepunt. Muzikale hoogtepunten wel te verstaan.

Een bijzondere viering vraagt om een bijzondere editie met een bijzonder feestelijke line-up. Zij aan zij met The The Darkraver wordt de anarchie compleet met Steve's maatjes Paul Elstak, Korsakoff, Vato Gonzalez & MC Tjen, Nosferatu, Outblast, Ruthless, The Viper, Panic, Vince, Bass-D, Gizmo, Outsiders, Sixpack & Cocktail (een gelegenheidsproject van twee Neophyte-leden) en Freaco, dit alles aan elkaar ge-MC-ed door stage host Ruffian. In de goede traditie zal er voor een uitgebreid entertainment programma worden gezorgd, wat bekend wordt gemaakt in een volgend persbericht.

De voorverkoop is ondertussen van start en kunnen voor 20,- euro in de pocket zijn via www.matrixx.nl en bij alle Primera winkels.

Maar hoe zit het dan precies met die dubieuze naaktfoto's uit de titel? Die bestaan niet, maar als je op dit moment deze zin leest, heeft het wel je aandacht getrokken!

19 opmerkingen

:respect:

Dat zal wel een behoorlijke varkensstal worden aan het eind van de avond achter de dj booth.....;P
laatste aanpassing
4525 mijn postcode.
Werkzaam bij Raw Inc.
Artiest {SHOWLIST artist 155192, 64780}
Vato Gonzalez en Mc Tjen xD :lol:
45jaar 25jaar DJ hiephoi!

vorig feestej van hem in de XX was wel een dolle bende :)
Maar hoe zit het dan precies met die dubieuze naaktfoto's uit de titel? Die bestaan niet, maar als je op dit moment deze zin leest, heeft het wel je aandacht getrokken!

Geniaal dat wel.
 
Uitspraak van The Shade op dinsdag 24 juli 2012 om 17:53:
Vato Gonzalez en Mc Tjen


 
Uitspraak van Scorrupt op dinsdag 24 juli 2012 om 18:28:
45jaar 25jaar DJ


ja die dacht ik ook al ;)
iig wordt dit weer een spectaculair evenement zoals we van Steve mogen verwachten
 
Maar hoe zit het dan precies met die dubieuze naaktfoto's uit de titel? Die bestaan niet, maar als je op dit moment deze zin leest, heeft het wel je aandacht getrokken!


Poging mislukt, ik las alleen de laatste zin...
Uitspraak van actief op dinsdag 24 juli 2012 om 23:51:
Poging mislukt, ik las alleen de laatste zin...


tuuuuuuuuuuuurlijk;)
Altijd lachen een Darkraver feessie @ Matrixx :)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 juli 2012 om 19:46:
Uitspraak van [V.D.K] The Shade op dinsdag 24 juli 2012 om 17:53:
Vato Gonzalez en Mc Tjen


XD dit had ik nooit verwacht
 
Uitspraak van R.J82 op woensdag 25 juli 2012 om 00:31:
tuuuuuuuuuuuurlijk


Ik kraam soms onzin uit op partyflock, maar dit was toch echt waar ;)
Uitspraak van actief op woensdag 25 juli 2012 om 20:47:
Ik kraam soms onzin uit op partyflock, maar dit was toch echt waar


uhu;)
 
Uitspraak van R.J82 op woensdag 25 juli 2012 om 22:36:
uhu


:')
Uitspraak van actief op donderdag 26 juli 2012 om 19:29:
:cry:



:aai:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 juli 2012 om 21:43:
45jaar 25jaar DJ


zn eerste feest waar hij draaide was op rave the city op 21 dec 91 dus eigelijk 21 jaar
laatste aanpassing
Uitspraak van adult forze op zaterdag 28 juli 2012 om 09:46:
dus eigelijk 21 jaar


daarvoor was hij al bezig met draaien;)