Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz in de Stad binnenkort in Eindhoven en Breda

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 juli verhuist Gelazer! met Sneakerz in de Stad naar het Stadhuisplein in Eindhoven, waarna ze op zondag 5 augustus hun tijdelijke onderkomen vinden op het Chasséveld in Breda. In het tot huiskamer omgetoverde decor van dit doldwaze duo, bestaande uit Shagspeare & Lady Bee, zullen ze onder andere The The Darkraver, The Flexican & MC Sef, La Fuente, Franky Rizardo, Jamie Westland, René Amesz en Funkerman als muzikale huisgasten ontvangen.

Eindhoven
Het Stadhuisplein in Eindhoven wordt op zaterdag 28 juli van 15:00 tot Klokslag 01:00 door Gelazer! omgetoverd tot de gezelligste woonkamer van Brabant. The The Darkraver en La Fuente, twee onvermoeibare feestbeesten, zetten samen met The Flexican & MC Sef de toon voor een knotsgekke dag in Eindhoven. Jamie Westland, Chicky the Hitmachine, Sick Individuals, RawEndz en Rick Lampe maken de line-up compleet. Nikki Nice zal als live-act optreden en de dag wordt begeleidt door MC Ron Simpson. De bloedmooie danseressen van Entertainment Matters maken voor zowel de editie in Eindhoven als Breda het plaatje compleet.

timetable Sneakerz in de Stad Eindhoven
15:00 – 16:00 Rick Lampe
16:00 – 17:00 RawEndz
17:00 – 18:00 Sick Individuals
18:00 – 18:45 Gelazer!
18:45 – 19:30 Chicky the Hitmachine
19:30 – 20:00 Gelazer!
20:00 – 20:45 Jamie Westland b2b Gelazer!
20:45 – 21:45 La Fuente
21:45 – 22:15 Gelazer!
22:15 – 23:00 The The Darkraver
23:00 – 00:00 The Flexican & MC Sef
00:00 – 01:00 Gelazer!
MC Ron Simpson

Breda
Op zondag 5 augustus staat de woonkamer van Gelazer! tussen 14:00 en 23:00 op het Chasséveld in Breda. Smaakmakers van deze editie zijn Funkerman, het muzikale genie terug in eigen stad, La Fuente, Franky Rizardo en René Amesz, die momenteel hoge ogen gooit met z'n hit 'Kung'.

Uiteraard zal ook The The Darkraver deze dag weer voor de nodige 'happy-energy' zorgen. De line-up wordt afgerond door Jay Mocio, Moti en Sam O'Neall. MC D.MC zal met zijn warme stem de dag in goede banen leiden en de getalenteerde Nikki Nice zorgt ook deze editie weer voor de nodige live-invloeden.

Guarantee Tickets & Afterparty Eindhoven
Voor Sneakerz in de Stad in Eindhoven en Breda zijn per editie 2000 'guarantee tickets' beschikbaar. Met dit ticket kan iedereen zich verzekeren van zijn of haar plekje op Sneakerz in de Stad. Het ticket is inclusief 5 consumptiebonnen ter waarde van 12,50 euro en geeft toegang tot het evenement via een aparte vlotte ingang. Een ticket kost slechts 10 euro (ex. fee) en is verkrijgbaar via sneakerz.nl.

Wie een 'guarantee ticket' bestelt voor Sneakerz in de Stad Eindhoven krijgt daarnaast als extraatje gratis toegang tot de afterparty bij club Bermuda in Eindhoven met onder andere Gelazer!, René Amesz en Carl Tricks.

Toegang
Toegang voor Sneakerz in de Stad is gratis. Het Stadhuisplein in Eindhoven en het Chasséveld in Breda worden tijdens Sneakerz in de Stad echter wel afgezet met hekken om de veiligheid te garanderen. Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan, hier wordt bij binnenkomst streng op gecontroleerd.

Fight cancer
Fight cancer, het spraakmakende actielabel van KWF Kankerbestrijding, zal jongeren tijdens Sneakerz in de Stad op een eigentijdse manier bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding. Maak een praatje met de heren en dames van Fight cancer, doe mee met de verschillende ludieke acties en steun ze in de strijdt tegen kanker.

Partybussen
Voorkom gedoe met het openbaar vervoer en bezoek Sneakerz in de Stad met een van de georganiseerde busritten via Partybussen. Bezoekers kunnen voor zichzelf en vrienden een opstapplaats aanvragen, waarna Partybussen iedereen veilig en snel naar Sneakerz in de Stad brengt. Ga voor meer informatie en reserveringen naar Partybussen.nl.

Volg Sneakerz
Volg Sneakerz in de Stad via Facebook en sneakerz.nl en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes over de edities in Eindhoven en Breda. Via deze hot-spots kon iedereen afgelopen week al genieten van de officiële aftermovie van Sneakerz in de Stad Venlo:

3 opmerkingen