Partyflock
 

After the Valley wordt The After

gepubliceerd door , op
The After
23 juni 2012
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar na wat heen en weer gemail met UDC (de organisatie van Dance Valley) is besloten om de naam van het feest aan te passen. Het feest 'After the Valley' zal vanaf heden 'The After' genoemd worden. The The Villa biedt hierbij zijn excuses aan bij een ieder die in de veronderstelling was dat 'After the Valley' de officiële afterparty is van Dance Valley en daarnaast biedt The The Villa natuurlijk ook UDC zijn excuses aan.

Er is nog een wijziging te melden in dit geheel. In het eerste persbericht is per ongeluk Station Slotervaart genoemd...dat moet natuurlijk Sloterdijk zijn. Voor €20,-kan je op Station Amsterdam Sloterdijk op de pendelbus stappen en naar The The Villa vervoerd worden om aldaar gelijk door te lopen de dansvloer op. Ben je uitgedanst en lekker moe? Dan zorgt de pendelbus er weer voor dat je terug wordt gebracht naar Amsterdam CS waarvandaan je kan door reizen naar huis.

Er is ook een kleine verandering in de line-up. Jammer genoeg kan Paul Orbit niet aanwezig zijn door verplichtingen in het buitenland. Hij zal vervangen worden door een bekend naam in de Hard Trance scene.. DJ Shaine.

Heb je eigen vervoer en hoef je geen gebruik te maken van de pendeldienst? Dan kan je voor de schappelijke deurprijs van €10 je kaartje kopen. Dj's Andy Whitby, RAM, Sherano, Shaine en de altijd goedlachse Jordy Jurrius zullen zorgen voor een heerlijke avond vol Trance, Hard Trance & Tech Trance klanken.

Entree voorverkoop:€ 10,-
Aan de deur:€ 12,50
Combikaart (reis + entree):€ 20,-


Meer info: www.clubthevilla.com // Facebook

'The After'
Andy Whitby (UK Harddance)
RAM (Armada)
Sherano
Shaine
Jordy Jurrius

6 opmerkingen

Oh yeah! Bring it on!!! :cheer: :bounce:
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 15 juli 2012 om 09:08:
The villa gaat falliet !!!!!!


onderbouw dat eens dan ?