Partyflock
 
­ Nederland

Two year anniversary Fucking Bastards
WTF

gepubliceerd door , op
Fucking Bastards
30 maart 2012
Zo dan, de eerste In & outdoor edition van Fucking Bastards was een gruwelijk stampfeest! De buiten-area sloeg in als een bom en het ging er binnen de hele nacht door hard aan toe. Geen wonder want ja, je weet: Fucking Bastards is gewoon de dikste bom die je kan vinden in Crystal Venue! En dat al twee jaar lang! Dus tijd voor... nog een feestje deze zomer! Je dacht toch niet dat ze je in de vakantie met rust laten of wel? Geef je ouders even de ruimte, laat ze even een weekendje van je bijkomen en kom lekker op zaterdag 25 augustus naar de Two Year Anniversary van Fucking Bastards!

Wanna see some action? Laatste feest, Fucking Bastards In & Outdoor 30 juni (Let niet op het geluid)


Hardcore to the bone, echt, het is de hardcore die het dikst is in Crystal Venue, en dat omdat jullie het allemaal weten en allemaal afkomen op de feesten in Culemborg. Je kon het afgelopen zaterdag merken want het was weer muur-tot-muur gevuld en iedereen ging zwaar uit zijn dak op de beste hardcore, frenchcore en terror. Dat roept gewoon om een snelle opvolging! Daarom, zet hem nu snel in je agenda want je kan er gewoon niet omheen. Als rechtgeaarde Fucking Bastards fan moet je gewoon meevieren bij de Two Year Anniversary. Of je bent geen echte fan!

Are you an Early Bird?
Natuurlijk wil je erbij zijn 25 augustus! En om het nog aantrekkelijker te maken zijn er 100 Early Bird tickets beschikbaar. Let op, de Early bird actie loopt tot maximaal 25 juli! Dus zorg dat je er snel bij bent om voor een gruwelijk schappelijke € 17,50 naar binnen te kunnen op Fucking Bastards Two Year Anniversary. Daarna kun je alleen nog terecht voor de normale voorverkoop-kaarten van € 25,- of de VIP-tickets van € 37,50.

Koop je kaartje bij:
Paylogic (klik hier)
Alle Primera winkels

Dikke line-up

Fucking Bastards Area:
Amada
Bass-D
Dyprax
Fuckface
Mad
Mad Dog
Nosferatu
Scott Marten
Tha Playah
Tomcat
Triax
Unexist
X-treme
MC Syco

Terror Bastards Area:
Noizefucker
Paranoizer
s'Aphira
Tense
The DJ Producer
(Live) Chem D
(Live) Bonehead
(Live) Noisekick
(Live) Progamers
(Live) RRinse
(Live) The Speed Freak
Mc No ID

Freestyle Bastards:
Cyonara
HAMdj
Lunatic
Miss Hysteria
Painbringer
Panic
Rheeza

Dus! En ze komen overal vandaan! Deejays uit Frankrijk, Japan, Italië, Engeland, Amerika, Nieuw Zeeland, Duitsland en, uh, oh ja: Nederland!

Vooruit, nog eentje dan: Dj Smurf live @ In & outdoor 30 juni:


GRATIS naar binnen
Tenminste, als je op 25 of 26 augustus jarig bent! De echte Fucking Bastards fans weten het al, maar voor de nieuwelingen dan nog even: op alle feesten van Fucking Bastards kun je gratis naar binnen als je ook op die dag jarig bent. Natuurlijk wel met ID waarop je geboortedatum staat. Dus wordt je net die dag 16 of een paar jaartjes ouder, kom dan naar Fucking Bastards en laat je gaaaaaan!

Dik tien uur feesten!
Van 22 tot 8 uur gaat het duren, deze Two Year Anniversary. Dus alle kans om goed gek los te gaan en je helemaal klem te stampen. Geen gezeur over op vakantie zijn, gewoon komen. Dan pak je maar een vliegtuigje eerder naar huis. Fucking Bastards Two Year Anniversary gaat alles uit de kast trekken om de allervetste editie ever van te maken. Klaar voor de komende twee jaar, maar eerst nog even met zijn allen vieren dat de hardcore nog steeds goed leeft in Culemborg!

16 opmerkingen

Zorg maar eerst eens voor zuiver geluid ipv alleen hard en hoge tonen!!!
Rinse! vehhheeeeettttt!!!
 
:facepalm: Gewoon geen woorden voor :cheer:
Gewoon heerlijk om te zien hoe Smurf los gaat op de muziek :respect:
In tegenstelling tot de twee italianen in het filmpje ervoor :s
De buiten-area sloeg in als een bom


hahahaha laat me niet lachen :roflol:
 
Uitspraak van karstenhardcore op donderdag 12 juli 2012 om 10:52:
De buiten-area sloeg in als een bom

hahahaha laat me niet lachen


Echt he.
Meer dan de helft stond binnen, en dan word het ook nog eens eerder gesloten door de regen

De regen sloeg in als een bom, ongeveer iedereen was weg :rot:
Vraag me ineens af welk feest ik geweest ben die nacht, want ik herken eigenlijk bijna niks van wat hier in dit nieuwsbericht staat :')
 
Uitspraak van ? op donderdag 12 juli 2012 om 18:18:
Vraag me ineens af welk feest ik geweest ben die nacht, want ik herken eigenlijk bijna niks van wat hier in dit nieuwsbericht staat


Dusdat! :lol:
 
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op donderdag 12 juli 2012 om 09:35:
In tegenstelling tot de twee italianen in het filmpje ervoor


Nou gaan toch wel degelijk los, alleen iets minder, maar wat maakt het uit, ze staan daar om te draaien niet om los te gaan :facepalm:

:respect: Tommyknocker & Mad Dog :respect:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 juli 2012 om 18:38:
Nou gaan toch wel degelijk los, alleen iets minder, maar wat maakt het uit, ze staan daar om te draaien niet om los te gaan


ik vind het veel vermakelijker om iemand als dj smurf daar te hebben staan die daar egt staat te genieten van dat wat hij draait.
het ziet er bij tommy knocker en maddog uit alsof ze ff een uurtje komen draaien en daarna zo snel mogelijk weg willen...
 
tering hoor je di hoor je het niet hooren maar voelen hahaha heb er weer zin in mensen nog even en we zijn er weer I LOVE HIT
 
zomige kunnen niet lezen wat staat er (Let niet op het geluid) respecteren noem men dat
laatste aanpassing