Partyflock
 
­ Nederland

Electronation 10 year anniversary
Final edition

gepubliceerd door , op
Electronation 10 year anniversary
29 mei 2012
Nog een kleine vier weken en dan zal de allerlaatste editie en tevens het 10-jarig bestaan van Electronation ooit plaatsvinden in de Amsterdamse Paradiso. Er was al een enorme line-up van drie tot de nok toe gevulde zalen bekend gemaakt en daar gaat nu zelfs nog een schepje bovenop worden gedaan in de vorm van drie extra artiesten! Allen wilden zij deze laatste editie van het legendarische Electronation niet missen en daarnaast hun steentje bijdragen aan het initiatief waar de volledige winst naar toe gaat: fightcancer van het kwf kankerbestrijdingfonds. Wie? Niemand minder dan Anton Pieëte, Joost van Bellen en Egbert Live!

De eerste die zich bij de lijst bevestigden zal voegen is Amsterdam's grootste underground techno talent Anton Pieëte. Al enkele jaren stevig aan de top van het genre in Nederland, heeft het buitenland deze man inmiddels ook stevig in de armen gesloten. Van Equador via Spanje en weer terug, ze kunnen allemaal geen genoeg krijgen van zijn rollende bassen!

Waar het publiek ook nog steeds geen genoeg van kan krijgen is de godfather van de Nederlandse electro scene: de enige echte Joost van Bellen. Bij het allerlaatste evenement van de organisatie die zijn naam dankt aan het genre, kan hij natuurlijk onmogelijk ontbreken. Inmiddels al meer dan 20 jaar actief als DJ en organisator (achtereenvolgens als creatief brein achter de RoXy, de beruchte Rauw feesten en natuurlijk het eigen Valtifest) heeft meneer van Bellen nog niks aan relevantie ingeboet. Electronation is dan ook zeer vereerd dat hij erbij is!

Dat geld zeer zeker ook voor de laatste toevoeging aan haar 10-jarige bestaan: Egbert Live. Je moet de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben om het grootste Nederlandse export talent van het moment niet te kennen. Egbert's carrière is als een raket omhoog geschoten met een onnavolgbare stroom releases op Cocoon, Drumcode & Gem en legendarische shows op Timewarp, Ibiza, PollerWiesen en natuurlijk prime-time op bijna iedere editie van Awakenings!

Egbert Live, Joost van Bellen en Anton Pieëte kunnen dus worden bijgeschreven naast The Hacker Frankrijk, Shinedoe, Terry Toner vs Herr Arter, Olene Kadar (Live), Bart Skils, Alden Tyrell (Live), Orgue Electronique (Live), David Vunk, Youri (Nuno dos Santos, Patrice Bäumel & Darko Esser), Arjuna Schiks (Live), Manual Music Orchestra (Paul Hazendonk, Joe Manish, Tundra, Qbical, Thomas Laurén, Commu) en nog veel en veel meer!

Houd Electronation.nl en het Facebook evenement in de gaten voor meer info, updates en timetables. Tot de 28e!

Line-up
The Hacker Frankrijk, Shinedoe, Terry Toner vs Herr Arter, Egbert (Live), Olene Kadar (Live), Mason, Benny Rodrigues, Bart Skils, Anton Pieëte, Joost van Bellen, Alden Tyrell (Live), Orgue Electronique (Live), David Vunk, Youri (Nuno dos Santos, Patrice Bäumel & Darko Esser), Arjuna Schiks (Live), Manual Music Orchestra (Paul Hazendonk, Joe Manish, Tundra, Qbical, Thomas Laurén, Commu), Dax & Clockwork, Tron & Lecktrik, Dion & Whiplash, PSTL, VJ Alex Kaseta.

Kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via koop tickets.