Partyflock
 

Awakenings in programma van Amsterdam Dance Event 2012

gepubliceerd door , op
Monumental Productions maakt bekend dat Awakenings met drie nachten techno in de Gashouder zal deelnemen aan het officiële programma van de komende editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Het is de eerste keer dat de bekendste technoavond van Nederland te vinden ís in het ADE-programma waarvan de zeventiende editie dit jaar van 17 t/m 21 oktober 2012 wordt gehouden.

De eerste Awakenings-avond tijdens ADE, woensdag 17 oktober, is gewijd aan de dubbele viering van tiende verjaardag én de vijfhonderdste editie van Global, de wekelijkse radioshow rond elektronische muziek van Carl Cox met wereldwijd veertien miljoen luisteraars. Op 'Global 500' komen naast Carl Cox ook Fatboy Slim, Cristian Varela, Nicole Moudaber en Jon Rundell langs. Dit event zal live worden uitgezonden via Carlcox.com, Facebook en Mixcloud.

Op dag twee, donderdag 18 oktober, is de invulling geheel in handen van Adam Beyer en zijn Drumcode-label, een van de meest succesvolle labels van het moment. Adam Beyer neemt Ben Sims, Joseph Capriati, Joel Mull, Alan Fitzpatrick en Patrick Seich mee.

Vrijdag 19 oktober ontvangt Awakenings Enter, het nieuwe concept uit de koker van Richie Hawtin, met naast Hawtin zelf ook optredens van Dubfire, Loco Dice, Matador (live) en Joran van Pol & Joop Junior.

Het is tevens het debuut van de Gashouder als locatie tijdens ADE. De eerste legendarische Awakenings die Monumental Productions in 1997 organiseerde, vond plaats in dit karakteristieke gebouw op Cultuurpark Westergasfabriek. Afgezien van een pauze van vier jaar in verband met renovatie heeft de Gashouder sindsdien het thuishonk gevormd voor de Amsterdamse indooredities van Awakenings.

Awakenings is een gerenommeerd techno-event dat steevast op zowel de indooredities in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven als op de jaarlijkse grootse festivaleditie in Spaarnwoude Park (zaterdag 30 juni was de twaalfde AwakeFest) een sterk muzikaal programma biedt van toonaangevende technoacts uit buiten- en binnenland. Tevens is Awakenings vermaard om zijn spectaculaire visuele ervaring in de altijd intense show van laser, licht, video en vuurwerk.

ADE is een conferentie voor professionals in de elektronische muziek met in de nacht een uitgebreid clubprogramma dat in zeventien jaar is uitgegroeid tot het grootste clubfestival ter wereld: vijf nachten lang is Amsterdam het centrum van de dance met rond de tweehonderd events door meer dan zevenhonderd dj's.

De kaartverkoop voor deze ADE-edities van Awakenings starten zondag 1 juli 2012 via www.awakenings.nl

8 opmerkingen

 
Uitspraak van Dance @ G op dinsdag 3 juli 2012 om 18:26:
vet vet kan niet wachten


Plus 1!
Kaarten voor Carl Cox in de tas!
ziet er echt goed uit mensen van ade en awake>>>> dikke props, konden wij maar elk weekend maar zo uit gaan!poink ponk.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (L) Alleen ben er nog niet uit of het de 17e of de 18e word.. Mijn vrienden zullen beslissen.
Waarom geen combi-tickets? ;) voor 2 of 3 dagen ;)
laatste aanpassing