Partyflock
 
­ Nederland

Boomin' Berend is back
Indoor edition

gepubliceerd door , op
Boomin' Berend
11 juli 2012
28 augustus 1672, de dag dat Groningen bevrijd werd van de belegering van Bernhard von Galen, de bisschop van Münster. Hij liet de stad Groningen met bommen bestoken, wat hem de bijnaam Bommen Berend opleverde. Zodoende vieren de inwoners van Groningen nu jaarlijks op 28 augustus het Groning(en)s Ontzet wat gepaard gaat met allerlei activiteiten.

Verleden en heden
In 2005 en 2006 heeft Boomin' Business een activiteit toegevoegd: Boomin' Berend. Dit outdoor festival werd georganiseerd op de Vismarkt en het Broerplein en beide edities waren een daverend succes! Echter, door verschillende (organisatorische) omstandigheden bleef het bij deze twee edities. Toch is het concept nooit uit de draaiboeken van Boomin' Business verdwenen. Met gepaste trots kan de organisatie dan ook mededelen dat er een nieuwe editie in de agenda staat: Boomin' Berend – indoor edition.

Je leest het goed, indoor edition. Op dinsdag 28 augustus zal vanaf 23.00 uur Huize Maas in het teken staan van het Gronings Ontzet, maar dan wel op de harde manier! Alle hardcore registers zullen worden opengetrokken waarbij het Funktion1 geluidssysteem even flink op z'n staart zal worden getrapt. Tevens wordt de zaal gehuld in groen en wit, de kleuren van de stad Groningen.

Line up
De afgelopen weken heeft Boomin' Business, via Facebook en Partyflock, stukje bij beetje de line-up onthult. Nu is het tijd om de laatste artiest prijs te geven.. DJ Partyraiser! Het is al een tijdje geleden dat deze man Groningen heeft bezocht en de organisatie is dan ook zeer verheugd dat hij deze speciale editie van Boomin' Berend met zijn unieke sound komt versterken. Dit houdt in dat de volledige line-up bestaat uit:
Partyraiser
Meagashira
G-Town Madness
Dither
Easy-A
Phonzo
Wolf
MadMark
MC Resurrection
MC Livid

Tickets
Kaarten kosten slechts € 10,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via BoominBusiness.nl, koop tickets en alle Free Record Shops. Aan de deur betaal je € 15,-

Extra's
De komende weken zal via Facebook nog een aantal kaarten worden weggegeven. Wil jij kans maken op een van deze kaarten? Meld je dan aan als bezoeker via;
Facebook.com

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 917, 1229}
Hell yeah!!