Partyflock
 
­ Nederland

Q-Dance over Qlimax

gepubliceerd door , op
<p>
8 december was weer zwaar knallen! 3 weken van tevoren uitverkocht en dus alleen maar echte party people in de tent, bedankt jullie hebben er echt iets supers van gemaakt!
Wij weten natuurlijk niet wat de algemene stemming is, maar wij vonden Technoboy, Dana en Pavo de helden van de avond! Maar wat wil je ook; Hardstyle op zo’n geluidssysteem! We hebben hem gewoon maximaal laten draaien...dat voelde je wel...
Volgens ons is het spacethema ook wel overgekomen…nogmaals, bedankt voor de super sfeer!!

Natuurlijk was er ook wat op aan te merken…lange wachttijden voor de deur en een slechte garderobe.

Die wachttijden kwamen door de verscherpte controle en het feit dat de politie de hele avond bij de visitatie heeft staan controleren. Daar was dus niets aan te doen, eigenlijk was het wel te verwachten na al die commotie de afgelopen maanden omtrent drugs op danceparties.
Volgende keer houden we er meer rekening mee en ben je een stuk sneller binnen!

De garderobe wordt geregeld door de HMH. We hebben al eerder aangegeven dat er ondercapaciteit is, maar ze hebben er weinig mee gedaan. Voor volgende keer wordt er een extra garderobe bijgebouwd, dus dat is dan definitief opgelost! En dan worden ook alle garderobes tegelijk opengedaan en niet één voor één.

Qlimax gaat verhuizen naar Thialf Heerenveen!
Waarom groter en dikker...?
Hardstyle groeit, HMH was 3 weken van tevoren uitverkocht en
Q-dance wil meer mensen laten genieten van het gevoel...
wat ons betreft, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Ten eerste gaat Q-dance natuurlijk nergens een feest geven als er niet hard genoeg gedraaid mag worden! Op het laatste feest daar stond het geluid inderdaad te zacht. In samenspraak met de gemeente en met Thialf mag het 6 april een stuk harder! Maarliefst 5 db harder en dat betekent eigenlijk hetzelfde als twee keer zo hard! Maak je dus maar geen zorgen! Daarnaast wordt het geluid ook zo opgesteld dat je overal de hardstyle beats goed kan voelen!

En Qlimax gaat commercieel?? Wat is commercieel? Is de Heineken Music Hall voor 6000 mensen niet commercieel? Op 7 december is er Live38, op zaterdag Qlimax en op zondag Andre Hazes. Maar wij, samen met jullie, maken er op 8 december iets anders van… een underground evenement!
Q-dance geeft feest voor het feest en de Thialf is daarvoor een perfecte locatie! We maken er een knallende hardstyle Rave van! Wat jullie van ons gewend zijn kunnen jullie daar overtroffen zien worden…alleen dan voor 15.000 Party People! Duister, hard, knallen, een vette show en een Qlimax line-up zoals jullie hem allemaal het liefste willen!

Een tipje van de sluier: Gary D, Kai Tracid, Technoboy en Warmduscher zijn al bevestigd! Uiteraard zijn onze eigen Dana en Pavo ook van de partij…de rest horen jullie binnenkort…

Voor degene die hardstyle willen blijven horen in de HMH,
no worries, Qlubtempo komt daar volgend jaar! Je kan genieten van dezelfde muziek op hetzelfde systeem met een minstens net zo’n goede sfeer.

Heel snel veel meer nieuws over de volgende Qlimax...!
</p>

12 opmerkingen

 
Goeie reactie :)
bewijst al weer een heleboel.... als ze dit ook allemaal waarmaken komt het allemaal wel goed denk ik zo :-)
Thialf is een beetje ver weg, maar denk dat het zeker de moeite waard is om een stukje voor te reizen:)

En Qlubtempo in de HMH Wiaaaaaaaiaiaiaaaaaa
Opper de TOP gewoon!!!!!!
Q-dance = gwoon VET... :-)
Dit vond ik nou een hele toffe mail...
Niet uit de hoogte het is net alsof het geschreven is door een normale party bezoeker die precies weet wat we willen :0

Toppie dus !!!
 
Q dance groeit gewoon volop... en willen inderdaad meer mensen laten genieten van hun wauze muziek.. hardstyle rulezz
Ik blijf me verbazen over de top manier waarop Q-dance zijn feesten organiseerd en de relaxte manier waarop zij hun "leden" en bezoekers te woord staan!!

Blijf het onwijs jammer vinden dat HET feest verplaatst is uit DE tent waar die eigenlijk geboren is... maar ja... kan niet alles hebben zeggen ze weleens..!!

knuffie
HET feest is anders hier in EINDHOVEN geboren hoor ;)

Maar de HmH was idd de perfecte locatie. Nu maar hopen dat QT een goede vervanger is voor Qlimax.

Kan iemand mij vertellen of ze bij QT ook zo uitpakten als bij Qlimax? Ik vond de aankleding echt zwaar relaxed altijd...
Word gewoon vet gaaf ! vond de HmH toch niej echt alles hebben .. dan vond ik de boelenlaan nog wel beter eigenlijk .. en als de muziek bijna twee keer zo hard kan in de thailf als bij TE dan ga ik er helemaal voor !
Nu maar hopen dat QT een goede vervanger is voor Qlimax.
??????????

Net andersom bedoel je?