Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Pioneer DJ Tour bekend

gepubliceerd door , op
Voor het zesde opeenvolgende jaar werken Loveland en Fight cancer samen om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is de tour volledig geadopteerd door Pioneer. In een bus omgebouwd tot DJ booth worden vier steden aangedaan. In een avondvullend programma komen verschillende Nederlandse DJ's langs om Haarlem, Utrecht, Amsterdam en Leiden op hun kop te zetten.

Speciale tourbus
De Pioneer DJ Tour is een initiatief van Loveland Festival en Pioneer. In twee weekenden wordt langs vier steden gereisd. In iedere stad wordt de speciaal gebouwde bus geplaatst op een plein in hartje centrum. De organisatie wordt bijgestaan door een wisselend gezelschap aan top-DJ's in combinatie met aanstormend talent uit de Pioneer DJ Contest.

De toegang tot het evenement is gratis. Op het plein staat een bar voor de nodige drankjes. De opbrengsten van de bar gaan volledig naar Fight cancer. Omdat in Haarlem de officiële aftrap wordt gegeven, krijgt deze eerste editie een passende afsluiter met een afterparty in Club Stalker. Tussen 00:00 en 01:00 uur is de toegang gratis. Olivier Weiter, Marnix en DJF zorgen ervoor dat de nacht geheel in stijl wordt afgesloten.

Voor het goede doel
Het evenement draait niet alleen om de muziek. Tijdens de tour zetten Pioneer en Loveland Festival zich in om geld op te halen voor het goede doel. Zo wordt dit jaar de tour volledig geadopteerd door Pioneer. Door op deze manier de kosten voor de productie te dekken, blijft er meer geld over voor Fight cancer. Vorig jaar zorgde de tour voor een recordopbrengst van 170.000 euro.

Op weg naar Loveland Festival
De Pioneer DJ Tour is een onderdeel van de Pioneer DJ Contest. In de Pioneer DJ Contest strijdt aanstormend DJ-talent om een felbegeerde plek op Loveland Festival. De eerste rondes zijn inmiddels achter de rug. Nu is het de beurt aan een optreden voor publiek. In iedere stad nemen drie deelnemers het tegen elkaar op. Hoofd van de jury is Marnix Bal, oprichter van Loveland. De overige juryleden rouleren per stad en komen van toonaangevende boekingskantoren en platenmaatschappijen.

De uiteindelijke winnaar van de Pioneer DJ Contest krijgt de kans ervaring op te doen voor de ogen van duizenden mensen. Met een exclusieve set tijdens Loveland Festival op 11 augustus in het Amsterdamse Sloterpark staat hij of zij tussen grote namen als Sven Väth, Gui Boratto, Dubfire, Fedde le Grand en Maceo Plex. Het is dé ultieme start voor iedere DJ-carrière.

Zie volgende pagina voor volledige line-up Pioneer DJ Tour 2012

Grote Markt, Haarlem - vrijdag 29 juni 18:00 uur - 00:00 uur
Secret Cinema, ROOG, Olivier Weiter, Marnix, Erik Boog (winner Pioneer DJ Contest 2011), Pioneer DJ Contest

Afterparty Pioneer DJ Tour
Club Stalker, Haarlem - vrijdag 29 juni - 00:00 uur - 05:00 uur
Olivier Weiter, Marnix, DJF

Neude, Utrecht - zaterdag 30 juni 18:00 uur - 00:00 uur
Dimitri, Juan Sanchez, Marnix, Erik Boog (winner Pioneer DJ Contest 2011), Pioneer DJ Contest

Dam, Amsterdam - vrijdag 6 juli 18:00 uur - 23:00 uur
Michel de Hey, Arjuna Schiks live, Marnix, Erik Boog (winner Pioneer DJ Contest 2011), Pioneer DJ Contest

Stadhuisplein, Leiden - zaterdag 7 juli 18:00 uur - 00:00 uur
Funkerman, Melon, Marnix, Erik Boog (winner Pioneer DJ Contest 2011), Pioneer DJ Contest

4 opmerkingen

Artiest Yzco
gezellig :bier:
Leuk weer :) aanwezig@Grote markt + Stalker :)
laatste aanpassing
Was leuk vorigjaar in Alkmaar. Waarom weer niet zoiets in Alkmaar?