Partyflock
 
­ Nederland

Thrash Base launch party
meedogenloze tunes met divers karakter

gepubliceerd door , op
Thrash Base
10 mei 2012
FeestThrash Base · New crushing electronica
Datumzaterdag 30 juni 2012
WinactieThrash Base actiegesloten
LocatieKorsakoff
Liefhebbers van vernieuwende harde electronica kunnen voortaan terecht in de ultieme underground locatie van Amsterdam. Thrash Base brengt je energieke, rauwe en soms meedogenloze tunes met een divers karakter; verschillende harde stijlen in een innoverende partymix; een mash-up van heavy drum and bass, dubstep en electro, hardtechno en hardstyle.

Het streven is diversiteit in vernieuwende uptempo muziek en totale craziness op de dansvloer voor elke editie. Spreekt jou dat aan? Of ben je toe aan iets nieuws en nieuwsgierig geworden? Dan mag je deze kick-off op zaterdag 30 juni 2012 zeker niet missen!



Voorop in vernieuwende hardstyle loopt op dit moment de Ierse Lee Mac. Na een release op het Subground label van de Italiaanse Activator wordt zijn muziek al snel opgepikt door Q-dance en na zijn eerste show op het Amsterdamse Qult is hij deze zomer maar liefst geboekt voor Tomorrowland, Mysteryland en Defqon 1! Zijn eigenwijze muziek laat zich het beste kenmerken door een rauwe hardstyle sound met electro invloeden. Wij gaan in Nederland nog veel horen van deze man. Speciaal voor Thrash Base maakte hij een mixtape. Luister hem hier:



Verder in de line-up: de Chileense schoonheid Rapunzel alias Daniela Haverbeck, met een hardtecho en heavy electro set, en de Amsterdamse electro/techno/dubstep ravers van Kernkraft. Determinators komt het geheel afmaken met zijn 'Raw Power' heavy electro doorspekt met drum and bass, dubstep en hardtechno.

Stay Awake!
Op 30 juni vindt ook het Awakenings Festival plaats. Als je na een dagje Spaarnwoude, deelplan Houtrak nog energie over hebt kun je nog de hoofdstad intrekken. De official Awake afterparty in de Paradiso is helaas al lang uitverkocht, maar voor liefhebbers van het stevige werk is Thrash Base een goed alternatief.

Voor bezoekers van Awakenings komt er een leuke actie. Houd hiervoor de berichtgeving op de website in de gaten.

Info en tickets
De Korsakoff ligt in het centrum van Amsterdam aan de Lijnbaansgracht 161, op loopafstand van het Leidseplein (tram 1, 2 en 5 vanaf Centraal Station), of de Rozengracht (tram 13 en 17 vanaf Centraal Station). Parkeren in de wijk is in heel Amsterdam vanaf 24.00 uur gratis. Q-Parking Marnixstraat is recht tegenover de locatie, maar ook 's nachts betaald.

De deuren gaan open om 23.00 uur. Kom je voor 24.00 uur dan krijg je van de organisatie een drankje bij binnenkomst. Kaarten kosten € 5,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op Thrash Base.com. Aan de deur betaal je € 7,50.

1 opmerking

Nice!!! Lee Mac :respect: doet me aan Qult denken dit feestje..... ;-) zeer goed!
Dit soort feestjes mogen er sowieso meer komen, zeker een optie naar Awakenings (mits ik niet te brak ben van de TT-week en Awakenings festival) :P