Partyflock
 
­ Nederland

Line up Outdoor Stereo Festival

gepubliceerd door , op
De zomer staat gelukkig voor de deur en het festivalgevoel begint alweer flink te kriebelen! Het festival in de kop van Noord-Holland dat elk jaar garant staat voor gezelligheid, een prachtige locatie en een dijk van een line-up is Outdoor Stereo in Hoorn. Op zaterdag 28 juli tovert Pink Hippo Productions het Julianapark weer om tot een speeltuin voor houseliefhebbers en festivalravers. Met deze nieuwe datum kunnen de trouwe Lowlands en Decibelgangers eindelijk ook eens kennismaken met dit intieme festival dat ieder jaar weer voor verrassingen zorgt. Met 6 area's aan uiteenlopende stijlen valt er genoeg te beleven en genieten. Kom dus je passie delen op Outdoor Stereo!

Nieuwe hosts
Pink Hippo is voor deze 6e editie nieuwe samenwerkingsverbanden aan gegaan om het festival opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Dit zorgt ervoor dat er nog meer ervaring, beleving en passie in Outdoor Stereo wordt gestopt! Zowel de heren van Lose Your Mind als De Uitvreters hebben het nabij gelegen Schagen als thuisbasis en zijn daar zeer succesvol met Penoze en Andere Koek.

Penoze
Penoze is hét feest van het moment voor de liefhebbers van de hardere stijlen. Met strakke producties, dikke namen en oog voor detail zetten zij de trend in Noord-Holland. Op Outdoor Stereo gaat Penoze naar het volgende level met het hosten van de hardstage. De tent wordt nog groter (40 x 40!), de aankleding nog mooier en dat met een alles overtreffende show. Dat wordt dus stampen zoals nooit tevoren!

Andere Koek
Met Ome Dick als boegbeeld deed Andere Koek de afgelopen jaren flink wat wenkbrauwen fronsen, maar waar het op neer op komt is dat De Uitvreters gewoon een kei-harde ouderwetse rave neerzetten. Nationale top-dj's gecombineerd met regionaal talent, bonte deco en knotsgekke acts van de Motherfuckers zorgen voor een ongekend uitbundige sfeer. Vorig jaar was de heuvel al een feest op zich, maar nu wordt het echt een knalfuif!

House the 90's, Engelland vs Grofvuil
Inmiddels niet meer weg te denken op Outdoor Stereo is de House the 90's tent. Het succesvolle concept met als ingrediënten houseclassics, early rave en happy hardcore is altijd übergezellig en brengt terug naar de begintijd van de house. MC Da Mouth of Madness en het House the 90s gaan er weer een ouderwets feestje van maken!
In 2011 vlogen de vonken er vanaf tijdens het optreden van de Hoornse hiphop artiest Engel. De man die net zijn 10e (!) album heeft uitgebracht, brengt alleen maar kwaliteits hiphop van de bovenste plank. Speciaal voor Outdoor Stereo nodigt hij een select gezelschap artiesten uit, die weten hoe ze een show moeten weggeven.

De line-up
Tel bij bovenstaande hosts de Outdoor Stereo mainstage en de talent stage nog op en dan ziet de complete line-up er als volgt uit:

Play Area
Sidney Samson
Shermanology
R3HAB
Lucien Foort
ROOG
Bootsman2Bootsman
Luccio Mattin
Winnaar DJ-contest

Eject Area - Hosted by Andere Koek
Secret Cinema
Egbert
Olene Kadar
Wouter de Moor
Electric Twins
Spetterphat
Teatro Kultka
Verdine Bel
KlapSandwich
Twiener & Euzah

Bass Area - Hosted by Penoze
Deepack
Adaro
Alpha²
Wildstylez
E-Force
Frequencerz
G-Town Madness
Terminal & Vavaculo
GEMS
Emperador
Bakero
MC Renegade
MC Shizzler

Fast Forward Area
Jaap Ligthart
Jay Are
Justincase
Nouveaubeats
Filthy Dutch
Aemilius
Nr. 2 DJ-contest
Nr. 3 DJ-contest
Nr. 4 DJ-contest
MC C-Baz

Rewind - Hosted by House the 90's
50% Dream Team (Buzz Fuzz & Gizmo)
Pavo
The Darkraver
Miss Monica
UZI
House the 90s
Marlin
Rabies & Alian
Klatsch und Klatsch
MC Da Mouth of Madness

Record Area - Hosted by Engelland & Grofvuil
Engel
Diggy Dex
STW & Bush
dieLauweGazt
Het Projekt
Addergebroed vs Devnik
Blegh
Perca
Mr. Neutral
Boy Rush

Tickets
Kaarten voor Outdoor Stereo kosten € 37,50 en zijn verkrijgbaar op de site Outdoor Stereo.nl en bij Primera in de winkel. See you at the festival!

6 opmerkingen

Ziet er Nice uit.
Artiest {SHOWLIST artist 917, 46480, 6819}
Ja maar, dan is de vraag natuurlijk; wat voor weer?
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Uitspraak van Triple Six op maandag 11 juni 2012 om 14:47:
Ja maar, dan is de vraag natuurlijk; wat voor weer?


Tot nu toe altijd prima, dus dit jaar ook natuurlijk :woop: