Partyflock
 
­

Black Sun Empire, Ajapai en Liquid Stranger op Blackout Belgium

anoniem gepubliceerd op
Blackout Belgium, hét drum'n'bass & dubstep concept, is op 23 juni 2012 terug met een tweede editie! Maak jullie alvast klaar voor een tsunami van beats gebracht door meer dan 20 internationale dj's, die jullie gedurende tien uren in een van de meest fantastische locaties van Brussel zullen doen daveren.

Met de twee belangrijkste spelers van het respectievelijke dubstep & drum'n'bass, Fuckin' Beat en Suburb Soundz, in samenwerking met het dj-gezelschap Black Sun Empire kan men enkel en alleen maar een eersteklas line-up verwachten.

Het Drum & bass podium wordt namelijk voorbehouden voor grote namen uit de U.K. zoals dj Hype ft. Daddy Earl, Sigma, Optical, Shy FX ft. Stamina en de Duitse dj The Panacea. De Dubstep stage wordt aangevoerd door de populairste namen uit het genre, namelijk Ajapai uit Japan, de Zweedse Liquid Stranger en de Britten Emalkay, Distance en Cookie Monsta. Tot slot krijgen ook de beste Belgen op ieder podium de kans zoals Glÿph, Eptic, Ganja White Night, Nanaka en Apashe.

Blackout Belgium vindt op 23 juni 2012 van 20:00 tot 6:00 plaats in Tour & Taxis (Havenlaan 86, 1000 Brussel).
Tickets kosten 25 EUR (excl. fee) in VVK en zijn te koop in de Fnac, Free Record Shop en online op de website www.blackoutbelgium.be.

Line-up
Drum & Bass stage
Dj Hype feat. Daddy Earl
Shy FX feat. Stamina MC
Black Sun Empire
Sigma
Optical
BTK
Calyx
Alix Perez
Shockone
The The Panacea
Gancher & Ruin
Glÿph

Dubstep stage
Liquid Stranger
Ajapai
Emalkay
Distance
Cookie Monsta
FuntCase
Eptic
Ganja White Night
Nanaka
Apashe

1 opmerking

Bah wat een lekkere linup