Partyflock
 
­ Nederland

Trance beachparty Hypnotize at the beach
Beachclub Vroeger, Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Hypnotize
14 mei 2012
FeestHypnotize · at the Beach
Datumzaterdag 4 augustus 2012
WinactieHypnotize actiegesloten
LocatieVroeger
Hypnotize at the Beach kende zijn lancering in 2011 op het strand van Zandvoort. Met een grote (inter) nationale line-up verdeelt over twee prachtige zonnige area's was dit een heerlijk trance evenement en door vele geciteerd als één van de betere strand evenementen van het jaar. Hypnotize is een concept dat staat voor een totaal beleving. Goede muziek met een heerlijke opbouw, leuk en vooral ook gezellig publiek, veel aandacht voor decor en niet te vergeten de vele extra's zoals gratis vers fruit/ijsjes en de heerlijke ongedwongen sfeer.

Hypnotize at the Beach 2012 wordt nog groter. Dit keer heeft de organisatie gekozen voor de nummer één beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' te Bloemendaal aan Zee. Ook hier zullen twee area's uit elkaar springen met topartiesten en twee geheel eigen thema's met de bijbehorende effecten.

Waan je bij de outdoor area in de verzonken stad 'Atlantis' waarbij artiesten als Richard Durand, Rank 1, Artento Divini en vele andere je zullen laten genieten van alleen maar de beste trance muziek, live visual shows, water effecten en entertainment.



De indoor area staat geheel in het teken van de 'Amazone' jungle waarbij progressive/trance gebracht wordt door toppers als Adam Seller, Renvo, Angelique en nog veel meer. Ook hier kun je genieten van de vele licht effecten, de beste muziek en een heerlijke intieme sfeer.



Hypnotize at the Beach 2012 neemt je dus mee naar een heerlijke dag op het strand waar je zeker bij moet zijn, want ook voor de belachelijke prijs van slechts €17,50,- in de voorverkoop hoef je het niet te laten.

Bekijk hier ook de trailer:


Tickets zijn in de voorverkoop te verkrijgen via: koop tickets, Free Record Shop, Paylogic & Primera. Voor meer informatie check ook de Hypnotize Facebookpagina.

10 opmerkingen

Above and beyond Dance Valley kan ik neit missen helaas :(
 
De plannen liggen klaar voor deze spectaculaire editie van Hypnotize at the Beach 2012.
We zullen dan ook groot gaan uitpakken en het zal aan niets ontbreken.

Wij hebben er zin in .. en hopen jullie ook ;)