Partyflock
 
­ Nederland

Roos!
de it-girl onder de (tech)house feestjes

gepubliceerd door , op
Het nieuwe vriendinnetje van Luiz David valt in de smaak. Misschien had je haar al eerder ontmoet: Roos, de vrouwelijke tegenhanger van Luiz. Vorige maand heeft ze zich voor het eerst laten zien tijdens haar knallende housefeestje in de Sugar Factory. Niet alleen Luiz was weg van haar, zijn vrienden waren het er ook mee eens dat zij een blijvertje is. Vandaar dat Roos nu om de maand Luiz David afwisselt. De eerstvolgende keer dat je Roos kunt bewonderen is op 9 juni aanstaande. Facebook staat centraal bij dit interactieve housefeestje: je kan daar namelijk je favoriete plaatjes doorgeven, waarvan Roos kiest welke worden gedraaid. Wordt jouw track geselecteerd, dan mag je gratis naar binnen! Dus ga naar de Facebook pagina, geef je plaatjes door en ga zaterdag 9 juni ook 'Lekker Fauffen' met Roos.

Sfeervolle house en melodieuze techno
Wie de avonden van SSSST! It's Luiz David kent, weet dat hij een no-nonsens kerel is met een goede smaak; maar zelfs deze macho had een maatje nodig. Luiz zelf was het daar nooit zo mee eens tot hij Roos ontmoette. Waar Luiz staat voor goede, hardere techno, is Roos wat zachter. De specialiteit van Roos is house, techhouse en techno, maar dan wel de favo hitjes en oude knallers; het soort waarbij je niet stil kunt staan en je lekker mee wilt zingen. Daarnaast heeft Roos meer oog voor sfeer en styling. Vorige keer was het thema 'Mexican spring of love' en ook deze keer kun je je even helemaal verliezen in de sfeervolle wereld van Roos.

Interactie en gastenlijstplekken
Dat er een klik is tussen Roos en Luiz mag wel duidelijk zijn. Ze voelen elkaar haarfijn aan. Maar staan ook open voor suggesties van anderen. Als je wilt dat Roos ook precies weet waar jij van houdt, dan kun je via Facebook.com je favoriete techno en house plaatjes doorgeven. Roos kiest hieruit haar lievelingetjes voor de avond, en voor deze winnaars staat niet alleen hun favoriete muziek te wachten, maar ook een set gastenlijstplekken.

De 'missing link'
Behoefte aan een ouderwets gezellig housefeestje bleek er al een tijdje te zijn in de Amsterdamse scene. De organisatie van SSSST! pikte dit op en heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van Roos. Myra Driessen, creatief directeur van de Sugar Factory, vindt dat Roos helemaal past bij Sugar Factory. 'Als multidisciplinaire club willen we de bezoekers een beleving geven door niet alleen goede muziek te draaien, maar ook innovatief te zijn op het gebied van interactiviteit en aankleding.'

Hoewel Roos en Luiz duidelijk van elkaar verschillen, doet de één doet zeker niet onder voor de ander. Roos en Luiz zijn als twee handen op één buik, als Bonnie en Clyde en als Brad en Angelina. De één kan niet zonder de ander, maar ze zullen elkaar nooit voor de voeten lopen. De ene maand kun je los met Luiz en de andere maand is het de beurt aan Roos om lekker te fauffen!
Heb jij stiekem ook wel weer een beetje zin om verliefd te worden? Laat je dan 9 juni verleiden door Roos of kom vast in de stemming met dit filmpje.



Tickets bestel je bij: koop tickets