Partyflock
 
­ Nederland

Nog één weekje en dan Soenda

gepubliceerd door , op
Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat erg hard. Om teleurstelling te voorkomen wordt aangeraden tijdig je ticket aan te schaffen. Dit kan online via Paylogic of je kan je kaartje kopen bij Square Streetwear of een van de Primerawinkels.

Weer
Volgende week lijkt een doorbraak naar echt zomerweer op eindelijk op komst. Voor nu wordt er op de 26ste een heerlijke temperatuur van 20 graden voorspeld en geen regen. Weeronline.nl heeft een speciale pagina voor Soenda Festival ontworpen waar je de weersvoorspellingen in de gaten kan houden.

Vervoer
Met de Pendelbus
Neem de trein naar station Utrecht Overvecht, vandaar rijden er pendelbussen. pendelbussen rijden de gehele dag heen en weer. Bekijk hier de treintijden: www.ns.nl

Met de fiets
Fiets vanuit Overvecht de gageldijk op richting Tuincentrum Overvecht. Fiets vervolgens langs het tuincentrum Overvecht heen richting Groenenkan. Na 500 meter bevindt zicht het festival terrein.

Met de auto vanaf de A2
Neem afslag 6: Maarssen richting N230
Sla linksaf als je van Amsterdam komt naar de N230
Neem bij de eerste volgende rotonde de 2e afslag de Karl Marxdreef op
Neem bij daarop volgende rotonde weer de 2e afslag
Volg vanaf hier de borden

Met de auto vanaf de A27
Neem afslag 31-Maarssen en volg vanaf hier de borden

Soenda App
Download hier de Soenda app voor Iphone en Android. M2Mobi, Paylogic en TNO hebben de laatste maanden druk gewerkt aan de officiële Soenda app. Met deze applicatie krijg je toegang tot het laatste nieuws over Soenda festival inclusief het programma, de artiesten, een kaart van het festivalterrein en nog veel meer. Ook biedt deze app de mogelijkheid om jouw Soenda-ervaringen te delen op sociale netwerken. Daarnaast kan je met de app tickets kopen en opslaan. En last but not least: je kan je eigen programma voor Soenda Festival samenstellen zodat je jouw favoriete dj's niet mist!

Afters
Natuurlijk neemt de echte die-hard niet genoeg met alleen een festival. Bij een festival hoort een goede after! Daarom pakken ze dit jaar groots uit met maar liefst twee afters! Eén in Poema RAW (Utrecht) en één in Toffler (Rotterdam). Headliners in Utrecht zijn underground techno duo Sandwell District en de altijd originele Alex Under. In Rotterdam niemand minder dan Dominik Eulberg en Einmusik. Tickets voor de after in Utrecht bestel je hier en voor Rotterdam klik je hier.

Timetable


Creatieve programma
Er zijn weer heel veel leuke creatieve partijen aanwezig op Soenda. Zo maak je bij U-Entertainment kans op het winnen van de gouden bloemkool met bloemkool bowlen. Ook kan je hier je creatieve vibe kwijt in de heuse knutselclub. Wil je liever even relaxen en naar de andere Soendagangers kijken? Klim dan in de Totempaal van 12 meter en geniet van het uitzicht. Ook in de inmiddels vertrouwde Camping Comfort Zone is er weer volop ruimte om te chillen of je creatieve geest op hol te laten slaan. Dit maal gaat CCZ terug naar de roots van Soenda! De Chinese Teamasters geven spontane face-reading-sessies en stellen speciale zakjes verse thee samen, luisterend naar wat de bezoeker nodig heeft. En dan is daar ook nog de Poetry Pusher die niet vies is van spannende pornogedichten. En als laatst presenteert de organisatie in samenwerking met Square Streetwear weer de Bang Container. Totaal uit je dak in een oude zeecontainer!

2 opmerkingen

verkopen van teleurstellingen? wel eerlijk...
 
Uitspraak van Soon. op maandag 21 mei 2012 om 13:31:
verkopen van teleurstellingen? wel eerlijk...


hehe :lol: