Partyflock
 
­ Nederland

Starbeach haalt de zomer hierheen

gepubliceerd door , op
Starbeach on tour
10 april 2012
Langzaam.. heel langzaam begint de zomer door te breken. Maar nee, hij heeft absoluut geen haast. Om te voorkomen dat we nog langer moeten wachten op een vet feest met een zomers decor heeft Starbeach besloten om alvast naar Nederland te komen. Of Starbeach het Griekse zonnetje mee kan nemen weten ze niet, daarom vind dit feest plaats in een van de meest zomerse en mooiste clubs van Nederland. Om de feestvreugde meteen op te voeren volgt hier een leuk nieuwtje. De eerste 50 bezoekers krijgen namelijk de Starbeach CD (Mixed by Benny Rodrigues). Maar dat is nog niet alles, de organisatie verrast namelijk de eerste 500 dames die zaterdag naar Noa komen met een 'special lady package.' Dit houdt in, dat de dames een Neon Bracelet armband krijgen bij een bestelling op Ladyliv.nl! Verder mogen alle dames tot 23.30 uur voor maar € 7,50 naar binnen. Op 12 mei, de dag waarop ooit een onbemand Sovjet ruimtevaartuig op de maan neerstortte, zal nu Club Noa volledig in het teken staan van Starbeach!

Gelukkig duurt het niet lang meer en kan iedereen zijn zenuwen nog net onder controle houden. Wel is iedereen aan vakantie toe en kunnen de mensen die al geboekt hebben naar Starbeach niet wachten om hun vliegtuiggordel om te doen. Vandaar dat deze Pre Party perfect is om jezelf en jouw vrienden en vriendinnen in de 'summermood' te schakelen. Verder staat Starbeach uiteraard bekend om de ontzettend mooie line-ups die ze gedurende de zomer neerzetten. Ook voor 12 mei hebben ze weer een aantal top DJ's weten te bemachtigen. Jaz von D kan er aanstaande zaterdag niet bij zijn maar om dit te compenseren heeft Starbeach iemand uit de Jacked tour van Afrojack geplukt. Geef daarom een groot applaus voor the one and only Apster. Verder zal deze avond muzikaal worden voorzien door helden als Quintino, Tom Schiphorst, Oliver San en Jayzo. De Starbeach feeling wordt compleet gemaakt door MC Roga.

Misschien ben jij al ooit op Starbeach geweest, wil je graag nog een keer met dat ene meisje of die jongen dansen, of wie weet ga je dit jaar richting Chersonissos. Genoeg redenen waarom jij 12 mei in Club Noa te Leeuwarden moet staan. Zorg er dus voor dat je nu vast de zomerse sfeer komt opsnuiven en dat je je dansschoenen extra stevig aanstrikt, want deze vliegen gegarandeerd uit tijdens het los gaan!

Kaarten zijn verkrijgbaar op koop tickets.

1 opmerking

Haha wat een zielig feestje zal dit worden als ik dit bericht zo lees