Partyflock
 
­ Nederland
Element Dirty Workz is niet algemeen zichtbaar!
Element Dirty Workz is niet algemeen zichtbaar!
Element Dirty Workz is niet algemeen zichtbaar!
Element Dirty Workz is niet algemeen zichtbaar!

Dirty Workz special Night of the Dj's

gepubliceerd door , op
Night of the DJ's
7 mei 2012
FeestNight of the DJ's · Dirty Workz Special
Datumzaterdag 2 juni 2012
OrganisatieDirty Workz Site
LocatieTakens
We schrijven het jaar 2006. De dan 22-jarige Belg Koen Bauweraerts, draait al een aantal jaren mee als producer en dj onder de naam Coone, en niet zonder succes. Maar, dat succes smaakt naar meer en Koen besluit zijn carrière naar een hoger plan te brengen. Hij start het inmiddels befaamde en beruchte label Dirty Workz. And what's the good news? De beukende Belg Coone reist op 2 juni avond af naar jouw Takens voor een editie van Night of the dj's die geheel in het teken staat van het machtige Dirty Workz label. Natuurlijk is Coone niet alleen. Uiteraard neemt hij een groot aantal 'dirty dj's' van het label mee.



Psyko Punkz
Dit dirty duo behoeft natuurlijk eigenlijk geen introductie. Nou oké eventjes dan! Want moet je eigenlijk verwachten van deze twee dj's die onder contract staan bij een label als Dirty Workz? Dat ze vieze woordjes door de microfoon schreeuwen onder het draaien, dat ze een bijbaan hebben als Gigolo, of gewoon dat ze vies lekkere hardstyle draaien? Dat laatste is uiteraard het geval! En heus niet alleen in ons eigen laaglandje. Van Zwitserland, België, Noorwegen tot Australië om vervolgens op 2 juni aanstaande in jouw Takens te belanden voor een superdikke set!



Coone
Zoals al even aangestipt in de introductie: de grondlegger van Dirty Workz en frontman van deze zeer speciale editie van Night of the dj's. Laat Coone je meenemen naar zijn wereld. Dit Belgisch idool, dat in zijn beginjaren vooral de onbetwiste koning van de jumpstyle was, laat zien dat hij meer, veel meer is dan dat. De laatste jaren mag Coone zich met de absolute wereldtop van de hardstyle meten. Ook Nederland is gek op hem, bijna elk weekend scheurt hij met zijn auto de landsgrens over om zijn ding te doen. Takens is trots om hem achter de decks te hebben op 2 juni!



Da Tweekaz
Kenth Kvien & Marcus Nordli zijn de mannen achter Da Tweekaz. Klinkt niet echt Nederlands zeg je? Dat klopt! Da Tweekaz zijn namelijk afkomstig uit Noorwegen en zullen speciaal voor deze Dirty Works special het vliegtuig pakken naar Nederland. In 2007 begonnen de jongens met produceren van hardstyle tracks en al snelle werden ze op het internet beroemd en berucht om hun dikke tracks. Het duurde niet lang voordat de labels zich meldden, en sinds een aantal jaren zijn ze kopstukken van het Dirty Workz label!



MC Jeff
De avond is vocaal in handen van één van Nederlands beste MC's... Mc Jeff!



See you @ Night of the Dj's

3 opmerkingen

 
Haha, dan heb je nog niet op "Dirtyworkz" geklikt
Artiest {SHOWLIST artist 78564, 26210}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 31 mei 2012 om 20:03:
Haha, dan heb je nog niet op "Dirtyworkz" geklikt


:roflol: