Partyflock
 
­

ZeeZout invites Manik en Adana Twins

anoniem gepubliceerd op
Op vrijdag 18 mei is er een gloednieuwe deep disco editie van ZeeZout in Home, Amsterdam. Dit keer zijn het de jonge dj en producer MANIK uit New York en het melodieuze Duitse houseduo Adana Twins die de tent op z'n kop gaan zetten. Aangevuld met Nederlands talent als SHMLSS en Larry de Kat belooft dit een feestje te worden om nooit te vergeten.

Met MANIK en, de absolute top op het gebied van deephouse en disco, gaat ZeeZout proberen het daverende succes van de vorige editie met Prins Thomas en Hot Since 82 te overtreffen. De rest van het muzikale geweld van deze avond komt van Nederlandse bodem. De Gouden Kabouter winnaars SHMLSS en de Utrechtse Larry de Kat zijn van plan een geniale set neer te gaan zetten. De line-up zal aangevuld worden met dj's uit de eigen ZeeZout stal: Halve Soul en Het Meisje.

Timetable
Main
23:00 - 01:00 Het Meisje
01:00 - 03:00 Adana Twins
03:00 - 05:00 MANIK

BOVEN
00:00 - 02:00 Halve Soul
02:00 - 03:30 SHMLSS
03:30 - 05:00 Larry de Kat

Kaartverkoop
Tickets voor ZeeZout invites MANIK & kosten € 16,00 en zijn verkrijgbaar via www.zeezout.info.

Locatie
Deze editie van ZeeZout zal plaatsvinden in de Amsterdamse Home, vlakbij het Rembrandtplein. Home is voorzien van Funktion One Soundsystem.

Home
Wagenstraat 3
Amsterdam

www.clubhome.nl

Over Zeezout
Zeezout is een jaar geleden opgezet door Glenn Schonewille en Stijn Ceelen. Twee enthousiaste studenten uit Delft, met een gezamenlijke liefde voor elektronische muziek en het ondernemerschap.
Op 2 juni 2011 vond de eerste editie van ZeeZout plaats op het strand van Scheveningen. Met zon, zee, strand, relaxte tunes, lekker eten en zo'n 200 bezoekers was dit eerste feestje meteen een succes. Hierna volgden ZeeZout – Vies & Diep in Delft en ZeeZout invites Prins Thomas & Hot Since 82 in Amsterdam. Glenn en Stijn waren tevens betrokken bij de eerste editie van Amsterdams Geheim en het concept Drøøg in Delft.
Daarnaast is ZeeZout het boekingskantoor van dj's Halve Soul, Het Meisje, Steef van Velzen, Schöne en 2M6.
Kijk voor aftermovies, live-setjes en foto's op de Facebook pagina van ZeeZout: https://www.facebook.com/pages/ZeeZout/106365229451626.