Partyflock
 
­ Nederland

Samen delen, samen dansen, samen Lief

gepubliceerd door , op
De zevende editie van Lief festival is in aantocht. Op 1 september 2012 delen we in Utrecht de liefde voor elektronische muziek, het vrije leven en creativiteit. Samen dansen, drinken, lachen en genieten van de laatste zonnestralen van de zomer op een ongedwongen wijze. Saamhorigheid en intimiteit staan dit jaar nog centraler middels de boodschap: Samen delen, samen dansen, samen Lief!

Lief is onderverdeeld in vijf podia met ieder z'n eigen sound en thema: Hart, Ruig, Fijn, Vaag en Fuif.
Op het 'Hart' podium gaat je bloed sneller stromen van frisse en vernieuwende acts uit de housescene. Dit podium vormt hiermee het kloppende hart van het festival.

'Ruig' is de techno tent. Stevig en energiek met een schitterend uitzicht over het water. Vindt hier gewaardeerde namen, die hun passie delen en zich opladen door jouw energie!

Verscholen achter de bossages van Strijkviertel vind je 'Fijn'. Hier wordt maximaal de sound van Minimal en Tech house gebracht. Fijn voor je oren en fijn voor de geest.

Op 'Vaag' is het experimenteren in de bosjes met Dubstep, Hip-hop en Drum & Bass. Ontdek dit plekje alleen met je allerliefste vrienden en pas op!... in het bos kan het behoorlijk vies worden...

Het is feest zoals je nooit eerder hebt ervaren aan De Kade bij 'Fuif'. De gastheren van dit podium zijn Wipneus & Pim. De slingers hangen uit. Tijd voor interactie met muziek, spel en veel gekkigheid!

Naast de muzikale programmering is er op Lief natuurlijk veel meer te doen! Laat je verrassen en deel je positieve energie met elkaar tijdens een gloednieuwe editie van Lief festival.



Tickets voor het Lief festival zijn te koop via www.lieffestival.nl of via Primera en kosten 39,50 euro.

1 opmerking

Dit gaat mooi worden