Partyflock
 
­ Nederland

City of Dance Festival presenteert de line-up

gepubliceerd door , op
Zaterdag 21 juli, op het hoogtepunt van de zomer wordt er in Middelburg het City of Dance festival gehouden. Vandaag presenteert COD de line-up van haar twaalfde editie. Met meer dan 70 dj's & live muzikanten, workshops, kunst, creativiteit en straattheateracts is het een feest voor iedereen. De 2012-editie biedt muziek op niet vier maar zelfs vijf podia. Tijdens het twaalf uur durende programma kun je van 12 uur 's middags tot middernacht genieten van de beste dj's en live-acts. Dit jaar wederom sfeervolle decors en natuurlijk dezelfde relaxte, intieme sfeer, die het festival in de voorgaande jaren zo bijzonder maakte. En dat alles in Middelburg, een van de allermooiste festivallocaties van ons land en bovendien gelegen in het centrum van de stad.

Het is, kortom, feest met een mix van grote artiesten en de nieuwste ontdekkingen uit binnen- en buitenland. Een avontuurlijk programma, dat rond de avondschemer zijn hoogtepunt vindt in de traditiegetrouw afsluitende set van de publiekslievelingen - The Partysquad. Verder op de Mainstage op het Hof van Tange zijn er achtereenvolgens optredens van Shermanology, The Flexican & MC Sef live, Gelazer! – een duo dat het dak er af blaast, bestaande uit Irwan & Lady Bee. Ook aanwezig de nationale held D-Rashid die dankzij de ene na de andere hitrelease en zijn eigen festival Latin Village inmiddels is toegetreden tot de galerij der allergrootsten.

De Harddance stage staat ongetwijfeld weer garant voor een flinke dosis muzikaal vuurwerk. Tijdens de vorige edities van de City Party was de Hard Dance area een en al feest en dus zal deze dit jaar dan ook niet ontbreken. Volgende vertegenwoordigers van de Hard Dance zullen deze dag hun opwachting maken: Tommyknocker – de legende uit Italië, Alpha², Adaro, Ophidian, E-Force, Paul Elstak, Ran-D, Nosferatu, MC Apster en Reza natuurlijk.

And there's more...

Net als vorig jaar is er weer een Dreamforest – een groene Oase tussen de bomen – met een Reggae area, met het Boom Shakalak Soundsystem met King Chubby / Ribadeo & Kareltje / Jimmy Spliff & Calypso.

Op het Free Festival gedeelte in de stad kan iedereen zich uitleven op de Markt en in de Creative Garden met de meest bijzondere en creatieve workshops, veel straattheater dancebattles en nog veel meer. Een kleine greep uit het programma: Dennis van der Geest, Dani L. Mebius, live-acts – De Hobbyisten, Ironwings en Zanzi-tigers. Workshops: Bamboobus, tovertekening, fabrique plastic en dansworkshops van Moves!

Genoeg om je voorlopig even aan op te warmen. Vanaf nu zal You-Dance met regelmaat nieuwe namen aan het programma toevoegen, houdt hiervoor de website en press releases in de gaten. Wil je echt als eerste op de hoogte zijn, houd dan Twitter en Facebook van City of Dance Festival in de gaten.

Line-up: Shermanology / Gelazer! / The Flexican / The Partysquad] / Sef / D-Rashid / Dennis van der Geest / Dani L. Mebius / BIGGI / Alpha² / Tommyknocker / Paul Elstak / Ran-D / Adaro / Ophidian / E-Force / Reza / De Hobbyisten / MC Apster / MC Lady Bee / Irvan / Andréi Russo / Patrick / MC Marboo / King Chubby / Ribadeo & Kareltje / Jimmy Spliff / Calypso / Brumo / Sander and many more!

Tickets: www.cityofdancemiddelburg.nl (de early bird tickets zijn uitverkocht!)
Houd de websites www.cityofdancemiddelburg.nl en www.you-dance.nl voor meer informatie omtrent voorverkoop en de volledige programmering.