Partyflock
 
­ Nederland

Let's Salsa in de Odeon

gepubliceerd door , op
Salsa Deluxe
1 mei 2012
FeestSalsa Deluxe · Bevrijdingsdag Editie Site
Datumzaterdag 5 mei 2012
WinactieSalsa Deluxe actiegesloten
LocatieOdeon
De dagen met regen en koude wind lijken te zijn geteld. Na een groot succes in Odeon van de paas editie van Salsa Deluxe, staat er weer een super avond voor de deur. Nagenieten op een Koninklijke manier waar u zich helemaal bevrijd voelt op een nacht als 5 mei, heerlijk toch! U zult zich bevinden in een danspaleis met wel drie zalen gevuld met Bachata, Salsa en Swingbeats, R&B en Disco classics. Hier komt u met heel veel vreugde en plezier in de juiste feeststemming en vormt de Odeon voor u als danser het paleis van Amsterdam op 5 mei 2012.

Na een jaar succesvol 12 edities van Salsa Deluxe opgezet te hebben en na vele vraag naar de volgende editie, is het een goede reden voor Salsa Deluxe Exclusief om deze keer na de laatste editie in Odeon opnieuw een special editie te laten plaatsvinden op aanstaande zaterdag 5 mei. Het beloofd zoals vanouds weer heel zwoel en zomers te worden in deze meest temperamentvol en stijlvolle uitgaanslocatie in hartje Amsterdam.

Op 5 mei zal Salsa Deluxe Odeon weer helemaal transformeren tot een waar tropisch danspaleis. Of het nu in de Salsa zaal boven, de Bachata Room beneden of de Swingbeat Area is. Iedereen komt helemaal aan zijn trekken in een perfectie ambiance: luxueus, gezellig, elegant en met heel veel ruimte om te dansen.

So put on your dancing heels and shoes!

Want in de grote Salsa Area zorgen de populaire top salsa DJ's Ryad en Chuck ervoor dat je bij hun opzwepende tunes zeker niet aan de kant zal blijven staan. De temperaturen zullen in deze prachtige monumentale danszaal gegarandeerd stijgen tot in de late uurtjes.

DJ's Saber en Mr Mike zullen in de artistieke Deluxe Lounge de feestgangers laten swingen op hun zwoele mix van groovy Discodance classics, R&B en Swingbeat. En natuurlijk niet te vergeten de razend populaire Bachata Room met niemand minder dan DJ EL Che. Als geen ander zal hij in deze prikkelende sfeervolle area de vonken er weer af laten spatten en laat zien waarom hij de #1 Bachata DJ van Nederland is.

Op de avond is het ook mogelijk om tijdens de bachata workshop van 22:30 – 23:30 uur je danspasjes aan te scherpen, in the mood te komen en andere salsa en bachata beoefenaars te leren kennen. Natuurlijk is het dansschool Extremos en dan leraren Tanya en Ryan die jou de fijne kneepjes zullen bijbrengen en zeker weten dat je daarna niet meer weg te slaan bent van de dansvloer.

Zoals altijd is ook een professionele fotograaf aanwezig om tijdens Salsa Deluxe de mooiste foto's te maken zodat u deze geweldige momentopname nooit kunt vergeten! Bent u nieuwsgierig hoe u erop staat, ga dan naar The Dance Office.com waar alle foto's van alle edities van Salsa Deluxe terug te vinden zijn.

Tickets koop je via: The Dance Office.com, Extremos.nl en alle Free Record Shops. Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop en meer aan de deur.