Partyflock
 
­ Nederland

Starbeach on Tour
Pre-Season Party at Club Noa

gepubliceerd door , op
Starbeach on tour
10 april 2012
De lente is begonnen als nooit tevoren. Je merkt het aan alles. Het wordt tijd om je slippers uit de kast te trekken! Natuurlijk hoeft het fenomeen Starbeach helemaal niet uitgelegd te worden, maar voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben volgt hier een korte introductie. Er wordt namelijk weleens gefluisterd dat Starbeach bij een van de 11 wereldwonderen hoort. Als je er geweest bent zul je nu volmondig 'ja' aan het knikken zijn. Verder is het de enige Europese vakantiebestemming waar je met 4500 man, 3 keer in de week, in de openlucht he-le-maal uit je dak kunt gaan op een gruwelijke line-up! Om een soortgelijk feest in Nederland neer te zetten zit er maar een ding op, Starbeach moet naar Nederland toe komen!

Samen met Quintino, Jaz von D, Tom Schiphorst, Oliver San, Jayzo en MC Roga staat je op 12 mei een topavond te wachten.

Met zijn beroemde lach waar je spontaan van gaat dansen en een bak vol met energie weet Quintino een party te bouwen waar iedereen kippenvel van krijgt. Quintino is met zijn 18e jaar al ondekt door niemand minder dan Laidback Luke. Door zijn opvallende tracks wist iedereen meteen dat dit een van de Nederlandse natuurtalenten was. En dat is gebleken. Met tracks en remixes als 'Selecta', 'I Feel', 'Rap das Armas', 'Heaven' en natuurlijk 'Epic' op zijn naam, gaat zijn weg naar de top ineens wel heel snel! 12 Mei is hij erbij om Club Noa energie te geven en een heerlijke set neer te zetten.

Ook Jaz von D komt terug naar waar het voor hem allemaal is begonnen. Jaz von D is er in de afgelopen jaren achtergekomen dat zijn passie voor house music wel erg ver gaat. Hij is alles aan het geven om de absolute top te bereiken en dat blijft niet onopgemerkt. Door zijn vele producties zijn grote namen als Sunnery James en Ryan Marciano al groot fan van hem!

Over talenten gesproken, de volgende drie jongens draaien en produceren alsof hun leven ervan afhangt. Tom Schiphorst (winnaar van de Starbeach DJ contest 2011 regio Noord), Oliver San en Jayzo zijn geïnspireerd door de klanken van Soul, Funk, Tech House, House en Electronic music. Vandaag de dag worden ze graag gezien in verschillende clubs, op feesten en festivals. Dit is de toekomst! Wil jij die meemaken, zorg dan dat je 12 mei in Club Noa staat!

En de avond wordt gehost door MC Roga. De vaste MC van Starbeach gaat zijn stem weer alvast warm laten worden voor het zomerseizoen.

Kortom, Starbeach is er klaar voor, Noa is er klaar voor, jullie zijn er klaar voor!
Kom de 'Starbeach feeling' beleven op 12 mei in Club Noa!

1 opmerking

 
Here we go again (Y)