Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en laatste informatie omtrent Queensbass

gepubliceerd door , op
Queensbass
6 april 2012
FeestQueensbass · Vrijhaven Festival
Datummaandag 30 april 2012
LocatieNDSM-Werf Site
Aanstaande maandag is het zover, het is weer Koninginnedag! Daarom is het hoog tijd om jullie op de hoogte te brengen van de wie, wat waars voor deze veelzijdige middag!

Voor de ideale beleving van Koninginnedag ontwijk je zoveel mogelijk het veel te drukke centrum. De beste manier om dat te doen is om via de Houthavens het I Love Noord pontje te pakken die je in tien minuten tijd, met muzikale begeleiding naar het gezellige, gratis toegankelijke NDSM Vrijhaven festival brengt. Kijk hier voor de opstapmogelijkheden.

Onderdeel van dit festival is het electronische pact dat gesloten is door de organisaties Agency RT, These Guys en WOLF. Rondom het rauwe gebied van de Treehouse, een vlakte vol opgestapelde zeecontainers, vind je een dikke line-up vol techno en acid bij These Guys en een area vol bass en verf bij Agency RT en WOLF.

Om te zorgen dat je niks mist adviseert de organisatie om al om 12 uur aanwezig te zijn, maar mocht je later komen is dit de volgorde van de artiesten:



Iren Leon en Sjem Bakkus zullen de gehele middag live painten, geïnspireerd op alles wat hen die dag overkomt.
Check de volle plattegrond hier en bekijk rustig het hele programma van NDSM vrijhaven!

Om alvast in de sferen te komen voor een middag vol Bass hebben Dion Cassius, Ravage en Stereologue een promo mix gemaakt voor Queensbass:





Let op! NDSM vrijhaven is wel gratis te bezoeken, maar er zal wel een tassencontrole worden uitgevoerd op wapens en drank.