Partyflock

Concept Incognito breidt zich verder uit

 

Concept Incognito breidt zich verder uit

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 19 mei aanstaande is er een nieuwe editie van Incognito. Club Club Seven zal voor de derde keer het decor zijn van het nu al befaamde Hardstyle concept. De eerste twee edities gingen de boeken in als succesvol met o.a. de DJ's Low-E, Stereotuners en Kevin Kaos. Laatstgenoemde zal uiteraard weer aanwezig zijn bij de derde editie!

Echter zullen alle ogen op 19 mei gericht zijn op Hardstyle legende Adaro. Deze bekende naam zal Den Haag eens goed op zijn grondvesten laten trillen. Met zijn tracks ' The Haunter of the Dark', de remix van 'Artic - F#ck the Fake Shit' en 'Hit you with the Bang Shit' wist Thijs Ploegmakers al menig Hardstyle liefhebber te infecteren met het 'Raw' virus. Of dit hem gaat lukken op 19 mei is geen vraag maar een weet! Het jaar 2011 is als een droomjaar geweest voor Adaro. In samenwerking met Ran-D wist hij vele Hardstyle podia te betreden onder de naam Gunz for Hire. O.a. het GelreDome werd slachtoffer van het Gunz for Hire geweld op het befaamde feest Qlimax. Club Club Seven zal zich op alles moeten voorbereiden.

Met goed geluid, een mooi decor en de perfecte atmosfeer bestaat er geen twijfel dat Club Club Seven de perfecte locatie is voor het concept Incognito. O.a. Pittboy, Attaca en Mr. Audity zullen Adaro ondersteunen om de avond weer tot een succes te maken. Ook zijn Bruno Anthony en D-Lyric uiteraard weer aanwezig om te fungeren als de Masters of Ceremony.

Volledige Line-up:
Adaro
Attaca
Dutch Guys
Kevin Kaos
Maxtreme
Mr.P & Mighty M
Mr. Audity
Pittboy
Spartax
Hosted by: MC Bruno Anthony & MC D-Lyric.

Tickets
Pre-sale:€10
Door:€12,50

Zet hem in je agenda en kom op 19 mei a.s. naar Club Club Seven in Den Haag. Ontdek het nieuwe hoofdstuk van 'The Mystery of the Harder Styles.'