Partyflock

Molenstraat Mania met Koninginnedag

 

Molenstraat Mania met Koninginnedag

anoniem gepubliceerd op
Op 29 en 30 april kleurt de Molenstraat in Nijmegen weer oranje. Dit jaar pakt de organisatie groter uit dan ooit met een programmering die zowel liefhebbers van livemuziek als dance fanaten aan zal spreken.

Op zondag 29 april start het feest al om 14:00 uur met de band Vangrail. De heren gooiden vorig jaar hoge ogen als een van de absolute hits van de Zomerfeesten. Daarna is het om 17:00 uur de beurt aan de succesvolle DJ Billy the Kit. Deze Haagse artiest zette Het Plein vorig jaar ook al eens op zijn kop.

Om 18:00 uur is het de beurt aan Shermanology, een uitermate succesvol trio met live vocalen. Ze worden opgevolgd door niemand minder dan Quintino, die vorig jaar een monsterhit scoorde met Epic. Tegenwoordig reist hij de hele wereld over, maar voor een optreden met Koninginnenacht voor eigen publiek komt hij heel graag even naar Nederland.

Sidney Samson maakt ook zijn opwachting in de Molenstraat. Samson scoorde een wereldwijde hit met Riverside.

De avond wordt afgesloten door OohChic. La Ona en Johnny Kelvin zijn showmensen pur sang. Deze DJ act met live vocalen stond onder andere in het Gelredome met Marco Borsato. Na middernacht gaat het feest verder in de verschillende horecagelegenheden aan de Molenstraat tot in de kleine uurtjes.

Koninginnedag wordt om 14:00 uur afgetrapt door een band die in de Molenstraat een absolute thuiswedstrijd speelt. De band Beethoven is er kind aan huis. Deze onvermoeibare muzikanten zijn totaal onbekend met de betekenis van het woord pauze. Alleen op dringend doktersadvies verlaat Beethoven af en toe het podium voor een korte break.

Radio 538 DJ Jeroen Nieuwenhuize neemt het stokje over van Beethoven om het publiek verder in feestelijke stemming te brengen. Mister Top 40 wordt opgevolgd door de knotsgekke Paul Turner. Hij staat in ieders geheugen gegrift door zijn spraakmakende optredens bij The voice of Holland.

De avond wordt ingevuld door DJ's Funk D, JiXXX en Ferri Somogyi. Laatstgenoemde kent iedereen natuurlijk van GTST.

De hekkensluiter van het tweedaagse event is ROOG. Deze doorgewinterde DJ draait al jaren mee op het allerhoogste niveau. Met zijn soulvolle house ligt het publiek nog altijd aan zijn voeten.

Het gehele evenement is gratis toegankelijk en meer info is de vinden op Molenstraat Nijmegen.­nl.