Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx geeft Diplo kado tijdens Krush Groove 27 april
2 voor 1 actie

gepubliceerd door , op
Krush Groove invites
2 februari 2012
Matrixx geeft iedereen die een kaartje koopt voor Krush Groove de kans om iemand gratis mee te nemen. Op vrijdag 27 april komt wereldster Diplo naar Nijmegen om samen met The Partysquad, Don Diablo, Henzel & Disco Nova en Oliver Twizt de Matrixx af te breken. Zorg dat je het niet mist.

Kadootje
april is een dure maand: de kaarten voor de festivals moeten veilig gesteld worden, het Paasweekend hakt er altijd in, vakanties worden geboekt en dan staat ook nog Koninginnedag voor de deur. Omdat Matrixx je toch de kans wil geven om één van de grootste artiesten van de wereld in een volle club mee te maken, komt het met een speciale 2voor1 actie.

De uitleg is simpel: koop een kaartje en ga met zijn tweeën naar binnen. Heb je al een kaart gekocht dan kun je dus nog een vriend of vriendin meenemen.

Diplo
Deze mega producer / dj uit de Verenigde Staten is vooral bekend door zijn vele hitproducties voor onder andere vocalisten als Usher, M.I.A. en Santigold en niet te vergeten zijn top 5 hit in 2011 met de single 'C'mon (Catch 'em by surprise)' met Tiësto & Busta Rhymes. Daarnaast maakt Diplo deel uit van het gelegenheidsduo Major Lazer (Diplo & Switch). Er is vrijwel niemand die hun single 'Pon di floor' niet kent. Deze knaller die samen met Afrojack tot stand kwam, hield vrijwel iedere dansvloer het hele afgelopen jaar in zijn greep. Later is de muziek hiervan ook gebruikt voor de samenwerking met Beyoncé voor de track 'Run the world (girls)'. Voor het nieuwe album is recentelijk de single 'Original Don' uitgebracht samen met de Nederlandse formatie The Partysquad. Verder runt Diplo het succesvolle label Mad Decent waarop ook Don Diablo, Oliver Twizt en The Partsquad releasen.



Line-up
- Diplo
- The Partysquad
- Don Diablo
- Henzel & Disco Nova
- Oliver Twizt

Info
Presale:€20,- (ex fee) – Voor 2 personen
Online verkrijgbaar op www.matrixx.nl of te koop bij alle Primera winkels.
Doorsale:€15,-. (per persoon)
Meer info:www.matrixx.nl

1 opmerking