Partyflock
 
­ Nederland

Scheepsjongens van Bontekoe keren terug naar de Pureliner

gepubliceerd door , op
De zon schijnt volop, april staat voor de deur en voor je het weet is het zo ver: Koninginnedag! En hoe kan deze feestdag beter worden ingeluid dan met een geslaagde Koninginnenacht?

Na een stijf uitverkochte editie in 2011 keren de Scheepsjongens van Bontekoe dit jaar weer terug naar de Pure Liner. Afgelopen jaar bewees dit partyschip zich al als ideale feestlocatie, die ook dit jaar weer flink op zijn kop gezet gaat worden. Net als vorige editie hebben de Scheepsjongens een line-up samengesteld waarbij alle facetten van de Amsterdamse sound voorbij zullen komen.

De avond zal beginnen met de jongens van KERK!. Dit jonge duo heeft zichzelf afgelopen jaar bewezen als een van de hotste nieuwe acts die Amsterdam rijk is. Daarnaast zal Efdé wederom zijn opwachting maken op de Pure Liner. Na een geslaagde DJ-set tijdens de vorige editie zal hij nu acte de presence geven met een knallende liveset. Volgende act op het programma is Boris Werner & Lauhaus. Deze twee doorgewinterde DJ's hebben zich op nationaal als internationaal vlak bewezen, bijvoorbeeld tijdens hun legendarische 8 uur sets op 24 Hour Party People en op Sonne Mond Sterne. Ook David Labeij keert terug tijdens Scheepsjongens met een liveset om je vingers bij af te likken. Nu hij heeft getekend bij Mobilee Records, zal je in de toekomst nog veel van hem te zien en te horen. Wouter de Moor & Steve Rachmad zullen de avond tenslotte op passende wijze afsluiten. Steve Rachmad heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Hij is al meer dan vijfentwintig jaar lang actief in de techoscene en is bovendien al jaren een van de meest toonaangevende producers die Nederland rijk is. Wouter de Moor heeft zijn strepen verdiend op de tientallen feesten en festivals waar hij de afgelopen jaren heeft gedraaid. Wie dit duo tijdens 24 Hour Party People aan het werk heeft gezien, begrijpt zonder twijfel waarom ze gevraagd zijn om Scheepsjongens op passende wijze af te sluiten.

De Pure Liner meert dit jaar aan op Pier 14 in Amsterdam, vlak achter het Centraal Station naast de ponten. Ook voor feestgangers van buiten Amsterdam is het feest daarom prima bereikbaar.

Kaarten voor Scheepsjongens van Bontekoe zijn voor 22,- euro te koop via Paylogic.

Steve Rachmad & Wouter de Moor
Lauhaus & Boris Werner
David Labeij (live)
Efdé (live)
KERK!