Partyflock
 
­

Local hero's gaan internationaal met de Starbeach DJ contest

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Local hero's gaan internationaal met de Starbeach DJ contest
LocatieStarbeach Site
Sinds jaar en dag is de Starbeach DJ contest een magneet voor jong DJ talent uit de lage landen. Ook dit jaar hebben honderden talenten uit alle windstreken deelgenomen en inmiddels zijn de veelbelovende winnaars bekend.

Deze talenten winnen een week vakantie naar Starbeach, staan in de DJ booth van Europa's populairste feestbestemming, mogen een week lang optrekken met werelds bekendste DJ's en krijgen de unieke kans om zich te presenteren aan het grote publiek. Veelal betekent dit de definitieve doorbraak op een nationaal of internationaal podium. Afrojack en Chuckie, die ook ooit hun geluk beproefden als DJ bij Starbeach, hebben dit inmiddels wel bewezen.

De winnende DJ's: Kama Qu, Edward Roombah, Royalistic en [artist=67232]{Artiest met ID 67232 bestaat niet!} zijn deze zomer te bewonderen in de DJ booth van Starbeach en zullen tevens worden gevolgd in het 2de seizoen van Beachflirt, welke na het overweldigende succes van het eerste seizoen een vervolg krijgt.

Zorg dat je er deze zomer bij bent of bewonder de intrigerende verfilming van dit jongensboek later dit jaar tijdens Beachflirt seizoen II.


Aanvullende informatie over de winnaars
Kama Qu, oftewel Bas Wilffert, is een getalenteerde House DJ/Producer uit Zaandam. Met releases op verschillende labels als producer legde hij de basis. Zijn tracks werden gedraaid op onder andere SLAM!FM en radio538. Daarnaast had hij verscheidene optredens in het land op Beachclub Vroeger, Club Noa en als afsluiter van Festival 2011 na Hardwell.

Edward Roombah, ook bekend als Eduard van der Kulk, begon zijn DJ carrière op het strand van Scheveningen. Daarna ging hij verder in clubs zoals de Escape, Paard en Club7. Aanstaande zomer beproefd hij zijn geluk in de booth op Starbeach.

DJ Royalistic, maar je mag hem ook aanspreken met Roy Tebes. Hij komt uit Nijmegen en was tot 2004 niet bekend met muziek. Armin van Buuren en Tiësto inspireerden hem en in 2005 maakte hij zijn eerste tracks. Toen hij twintig was wilde hij voor het grote publiek gaan, deed hij mee aan twee DJ wedstrijden en won hij beide met zijn unieke house muziek.

[artist=67232]{Artiest met ID 67232 bestaat niet!} Halawane hoefde niet lang te zoeken naar zijn levensmissie. Alsof zijn ouders bij het kiezen van zijn naam wisten dat hij een bekende DJ zou worden. [artist=67232]{Artiest met ID 67232 bestaat niet!} begon als muzikant en producer. Hij speelde vijftien jaar lang drums, kortom muziek is zijn leven. Het winnen van de Starbeach DJ Contest is een stap verder naar een carrière in de muziek.