Partyflock
 
­ Nederland

Boel op Stelten presents Bla Bla Queensday after

gepubliceerd door , op
Voor de mensen die geen genoeg kan krijgen van onze Koningin zet Boel op Stelten een knallende Queensday After neer op maandag 30 april 2012. Speciaal voor de mensen die gelijk door willen na een hele dag gelopen te hebben, zal Huize Maas haar deuren al om 21.00 u openen. In samenwerking met Bla Bla komt Neerlands techno pionier van het eerste moment 2000 and One rechtstreeks vanuit Amsterdam om in Groningen de Boel op Stelten te zetten. Daarnaast zullen de Hardste Baas van Nederland, Jorn & Arwin Lee, Supermarché en natuurlijk MC Bom acte de préséance geven.

Wie 2000 and One noemt, denkt gelijk aan hits als 'Pecan' en 'Tropical Melons' waarmee hij in 2006 de dansvloer van elke club veroverde, zowel nationaal als internationaal. Wat veel mensen niet weten is dat 2000 and One al meer dan twintig jaar muzikale ervaring heeft en aan de wieg stond van de Amsterdamse techno scene. Al in 1992 richtte hij het welbekende 100% Pure label op en tegenwoordig is prijkt zijn naam op Amsterdamse labels zoals Intacto Records, Remote Area, Wolfskuil en Perspectiv Records. Hij draait over de hele wereld en zijn producties vinden gretig aftrek bij menig bekend dj. Maar wat 2000 and One naast de optredens voor duizenden mensen nog steeds een van de leukste dingen vind is draaien op een intieme locatie zoals Huize Maas. Bereid je dus voor op een spetterende set want deze Amsterdammer zal alles uit de kast halen in Groningen.



Van Harde Baas kun je denken dat hij inmiddels te groot is voor Groningen. Wat deze man echter siert is dat hij zijn roots nooit zal verloochenen. Bekend geworden door zijn nimmer aflatend enthousiasme en zijn duidelijk zichtbare liefde voor de muziek is Harde Baas inmiddels een begrip in Groningen, en daarbuiten. Binnen een mum van tijd heeft deze Baas de dansvloer veroverd en op 30 april zal hij het laatste beetje energie uit jullie proberen te trekken met een knallende after set zoals alleen hij dat kan.



Natuurlijk mogen ook Boel op Stelten's residents Jorn & Arwin Lee en Supermarché niet ontbreken. Deze jongste lichting Groningse talenten heeft de smaak goed te pakken en staat klaar om naast Groningen ook Amsterdam te veroveren met hun verfrissende sound. MC Bom zal zoals gewoonlijk de Dj's aankondigen en er voor zorgen dat jullie geen minuut stil staan!

Kaarten kosten €8,- in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Haal je kaarten op tijd, kom maandag 30 april 2012 om 21.00 naar Huize Maas, en bereid je voor op de vetste Queensday After van 2012!