Partyflock
 

These Guys viert 1 jarig bestaan op Koninginnedag

anoniem gepubliceerd op
Op Koninginnedag zijn These Guys terug! Om 12:00 uur zal het feest losbarsten op en tussen de kleurrijke containers van de dikste en rauwste buitenlocatie van Amsterdam, de NDSM Treehouse. Waar je bij de meeste podia in Amsterdam dit jaar moet dokken om binnen te komen, is de entree op de NDSM gewoon gratis! Zoals het hoort op Koninginnedag! These Guys viert dit jaar tevens zijn 1-jarig bestaan. Dit betekend dat er wordt uitgepakt met een moddervette vooruitstrevende programmering. Geheel in lijn met een goed verjaardagsfeestje!

Belangrijk: Bij de ingang worden alle tassen gecontroleerd op drank. De entree is gratis, maar de organisatie moet ook haar kosten terug zien te verdienen. Dus support dit en drink lekker een biertje aan de bar.

Zoals jullie gewend zijn van These Guys zijn juist die artiesten uitgenodigd die muzikaal buiten de gebaande paden treden. De hoofdlijn van Techno krijgt aftakkingen naar Acid House en UK Bass. Dit betekend een gevarieerd programma voor de liefhebber van elektronische kwaliteitmuziek. Op het geluidssysteem wordt geen enkele euro bespaart. Net als vorig jaar staat er weer een dubbele set zodat er geen bastoon verloren gaat. Muziek moet je voelen!

En voor iedereen die wilt weten hoe gezellig het vorig jaar was? Check deze link:These Guys programma
Dimi Angélis
R-A-G, dj-set
Aroy Dee
Dr. Spaventi
G-String
Area Forty One
Mattikk
Universal Ensemble
Minggus
Tommy Rocks
Sicco Bosscher
Pilp Friction
Ongeoliede Machine

Food
ADM Kitchen

Dit jaar sluiten These Guys een elektronisch pact met het Creatief collectief WOLF en Agency RT. Aan de rand van de NDSM Treehouse zullen zij een Bass stage vertegenwoordigen. Bij Noorderlicht staan dit jaar weer verschillende dj's en bandjes. Verder is er op de NDSM nog een Reggae/Dub stage. Net als vorig jaar zijn alle stages onderdeel van NDSM Vrijhaven. Ga voor het complete overzicht naar NDSM Vrijhaven.­nl.

1 opmerking

Vorig jaar helemaal top, ben dr zeker weer bij :)