Partyflock
 
­ Nederland

Ibiza Goes Hard 2012

gepubliceerd door , op
Ibiza Goes Hard 2012
20 januari 2012
Op zaterdag 18 augustus 2012 wordt er geschiedenis geschreven. De liefde voor hardere stijlen zal samen worden gebracht op het meest iconische party eiland ter wereld. Dit is 'Ibiza Goes Hard'.

Tot jou gebracht door de UK's: Twisted, Infexious, Brainfire, Quarantine Red / Black & Rotation. Dit 4-daags durend evenement op verschillende locaties zal met hardstyle en hardcore zijn stempel in de geschiedenisboeken van het witte eiland drukken. Omdat de organisaties nooit iets maar half doen zal The Ibiza Goes Hard tour plaatsvinden op de beste plaatsen van San Antonio inclusief de overname van één van de beste zalen in 's werelds bekendste super club Eden en daarnaast enkele van de beste nachtclubs, iconische pool party's & Ibiza's eerste 'Harder Styles' boot party ooit!

De line-up is samengesteld uit de beste UK talenten en enkele van Europa's elite. De bevestigde headliners voor de tour zijn:
Korsakoff – NL (Masters of Hardcore)
Toneshifterz – AU (Fusion Records)
DaY-már – NL (Masters of Hardcore)
Dione vs E-Noid – NL (Megarave / DNA)
Crypsis – NL (Minus is More)
Dj Pila – NL (Straight On Records)
SRB – NL (This Is Terror)
Main Concern – SWE (Infexious Hardstyle)
Coarsection – POL (Infexious Hardstyle)
Dj Driver – PL
MC J-B – NL

Met ook: Joey Riot (Hardstyle / Gabber sets), Smurf (GGM – Early Rave & Gabber Sets), Brian M vs McBunn, Al Twisted, Darklite & DMR, Rob Da Rhythm, Hustler, BassButcherz, Hardcheck, Mikey Motion, Calum J., The Rhino, Korruptor, Joe Craig + vele anderen!

Je polsbandjes/tickets voor dit 4-daags dag en nacht evenement zijn verkrijgbaar voor een kleine £59 + fee. (early bird tot 30 april) en zijn verkrijgbaar via: Ibiza Goes Hard.com. Met de exclusieve gelimiteerde capaciteit bootparty voor een kleine £20 extra! Dat zie je goed, voor maar £59 + £20 krijg je toegang tot alle feesten in de clubs en de pool party + de boot party, als feesten op de golven midden in zee jou aanspreekt! Hou er wel rekening mee dat dit de 2de en laatste boot party is dat wordt georganiseerd. De eerste was volledig uitverkocht in 2 weken!

Alles wat je dan nog te doen hebt is je hotel en vluchten boeken voor hoelang je in augustus op het eiland wilt verblijven. (Zorg wel dat je zeker 18 augustus tot 22 augustus 2012 daar bent als je je boeking maakt.)

Dit is een moment in de muzikale geschiedenis van de Hardere Stijlen. Maak er deel van uit. 2012 Is het jaar van verandering.

24 opmerkingen

 
Zonde, zooooo zonde...
Meen je niet. Echt zonde idd
 
Dan liever HTID in the Sun :)
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
Uitspraak van Dance @ G op zondag 8 april 2012 om 15:04:
stilstaan is achteruitgang


(y)
Waarom moet dit op ibiza. Kom dan met iets orgineels. Engelse wansmaak
Coarsection! helden! deze gasten verdienen het ! hoppelijk worden ze nog eens nederland geboekt ! wat een producties!
Goed bezig...eindelijk echte muziek op Ibiza :D
En terecht. Jammer niet twee jaar eerder.
 
nice alleen ga niet naar ibiza maar wel dikke line up
Ik hou zelf ook wel van de hardere soorten.... maar echt.... dit hoort niet op ibiza... seriously!
Gelukkig is het op die pauperplek daar op IBZ. Je hebt daar toch voor de rest niks te zoeken (behalve de zonsondergang) met alleen maar engelsen daaro.
Heet niet voor niks Ibiza goes "Hard"
een mooiere line up kan ik me niet voorstellen, ik zou zeggen drink genoeg en ga los, oordeel dan :lol:
roll on :) xx
Uitspraak van Paul Ajay op dinsdag 10 april 2012 om 09:23:
Gelukkig is het op die pauperplek daar op IBZ.


Volgens mij is heel Ibiza een Pauper eiland :D
Waarom discussieren jullie over het wel of niet goed zijn van dit evenement.
We zijn toch allemaal fan van elektronische muziek en om deze scene in zijn geheel levend(ig) te houden moet er een gevarieerd aanbod zijn, zo blijft het vernieuwend, trek je nieuw publiek en is het fundament groot.

Niemand verwacht van je feesten te bezoeken waar jouw muzieksmaak niet naar voren komt.

Wil ik wel afsluiten met de slogan, het leven is te kort om langzame muziek te luisteren :bounce:
 
Uitspraak van Paul Ajay op dinsdag 10 april 2012 om 09:23:
Gelukkig is het op die pauperplek daar op IBZ. Je hebt daar toch voor de rest niks te zoeken (behalve de zonsondergang) met alleen maar engelsen daaro.


Fuck dat. San Antonio = baas. 4 dagen lang leven als een beest, halveliter cider bij het ontbijt, overdags slaap inhalen, 's avonds feesten, afteren tot 10 uur in de ochtend, ff zwembad in duiken, en repeat. Bier kost bij de Eden weliswaar 7 euro maar je kan voor 40E 'n kaart halen waarmee je onbeperkt bier, fris en wijn kan drinken, wat wil je nog meer? En als je dat te duur vindt, in de zijstraatjes van West End vind je bars waar je voor 10e 2 flesjes bier, 2 shotjes schnapps en 2 cocktails krijgt.

Vorig jaar september 'n week lang daar geweest (ook met een hard dance partyvakantie, zij het veel kleinschaliger - Hard Dance Ibiza) en met ons hele reisgezelschap over 2 hotels verdeeld gezeten, en vetste vakantie van m'n leven meegemaakt. Ga d'r met voldoende keta heen en je kan de kosten in 2 avonden terugverdienen, dat ook nog eens.

Maarja, blijkbaar vinden sommige mensen het leuker om zich financieel leeg te laten trekken in ballententen zoals de Pacha en Amnesia, fuck dat, stelletje snobs.
En tot slot (en dit baseer ik op tientallen bezochte feesten in Engeland en op Ibiza): Engelsen zijn stukken socialer en minder op zichzelf dan Nederlanders. Ging er met 2 bekenden heen en heb in die week vele toffe mensen ontmoet.
laatste aanpassing